ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Να δείξουμε την προσωπικότητά μας"

Ροντρίγκες: "Να δείξουμε την προσωπικότητά μας"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε για το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ και τόνισε πως οι παίκτες του "Δικεφάλου" πρέπει να βρουν τις λύσεις. Tι ανέφερε ο Ρόμπερτ Μακ (VIDEOS).

Την Παρασκευή (27/11) οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ρόμπερτ Μακ παρέλαβαν τα βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του Οκτώβρη και του Best Goal (για το τέρμα κόντρα στην Ντόρτμουντ) αντίστοιχα.

Ο Ροντρίγκες είπε για την άσχημη κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη περίοδο. Εχουμε την θέληση να βοηθήσουμε για να αλλάξει αυτό γιατί δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ να έχει τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα. Δυνατότητες υπάρχουν στην ομάδα και αυτό θα το δούμε στην πορεία".

Για το τι πρέπει να αλλάξει: "Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε ίδιοι, όπως στην αρχή της σεζόν. Μπορούμε να το αλλάξουμε, είναι θέμα νοοτροπίας και ψυχολογίας. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να κοιταχθείς στον καθρέφτη. Μπορούμε να βρούμε τις λύσεις και να σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες της ομάδας. Πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητά μας".

Για το που οφείλεται ο αποκλεισμός από το Europa League: "Δεν πήραμε νίκη και όταν δεν κερδίζεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις γιατί άλλες ομάδες κερδίζουν. Ήμασταν και άτυχοι όμως σε κάποια παιχνίδια".

Για την φωτογραφία του Αθανασιάδη με τις... μπαλαρίνες μετά την δήλωση του Τούντορ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Ηταν απλά μια πλάκα που κάναμε μεταξύ μας. Δεν θεωρώ πως είναι κάτι ιδιαίτερο. Με άλλα πράγματα πρέπει να ασχοληθούμε και όχι με μια φωτογραφία".

Για το πρόβλημα ψυχολογίας όσον αφορά τα παιχνίδια της ομάδας: "Είναι και θέμα ψυχολογίας. Μια νίκη μπορεί να μας βοηθήσει. Στην πορεία μπορεί να αλλάξει το πράγμα".

Για τις άδειες κερκίδες της Τούμπας: " Είναι δύσκολο να βλέπεις άδειες τις κερκίδες. Είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ που θέλει τον κόσμο του κοντά του, αλλά και για μένα που δεν παίζω σε ένα γεμάτο γήπεδο. Καταλαβαίνω όμως τον κόσμο. Πιστεύω πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Για το ματς με την Καλλονή: "Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για εμάς μέχρι να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Είναι σημαντικό να πάρουμε αυτή την νίκη και είναι σημαντικό ο ΠΑΟΚ να κερδίζει σε όλα τα ματς γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου όμως για να πάρουνε ψυχολογία".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να κερδίσει ομάδες τύπου Παναιτωλικού και Πανθρακικού για να πάρει ψυχολογία: "Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι δεν κερδίσαμε τέτοιες ομάδες. Με τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ όλοι μπορούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Εχει να κάνει με την ψυχολογία το τι θα κάνεις σε τέτοια ματς".

Για το θέμα της προσωπικότητας που έθιξε ο Τούντορ μετά το ματς με τον Παναιτωλικό: "Εχει δίκιο. Πρέπει να δείξεις πως είσαι άντρας και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αυτή είναι η αλήθεια".

Ροντρίγκες: "Να δείξουμε την προσωπικότητά μας"

Μακ: "Πρέπει να κάνουμε ένα ξέσπασμα"

Ο Μακ ανέφερε: "Το βραβείο αφορά ένα γκολ τον προηγούμενο μήνα (σ.σ. Οκτώβρη, όταν έγινε το ματς με την Ντόρτμουντ) που κάναμε καλύτερες εμφανίσεις. Στα τελευταία ματς δεν καταφέραμε να σπάσουμε την άμυνα των αντιπάλων. Είναι μια κατάσταση που δεν είναι καλή για εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το τι έχει αλλάξει από το διάστημα που ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Ντόρτμουντ: "Είναι δύσκολο να πούμε τι έγινε. Το σημείο κλειδί είναι τα δύο σερί ματς πρωταθλήματος που δεν τα πήραμε. Είμαστε νεανική ομάδα και ίσως μερικές φορές να μην μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση και μερικές φορές σκεφτόμαστε πράγματα εκτός αγωνιστικού χώρου. Δουλεύουμε με τον προπονητή, πρέπει να κάνουμε ένα ξέσπασμα και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε. Στο τελευταίο ματς παίξαμε καλύτερα αλλά δεν σκοράραμε".

Για το αν ο αποκλεισμός στο Europa League "ήρθε" επειδή ο ΠΑΟΚ πέτυχε μόνο δύο γκολ στους ομίλους: "Στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη ενώ στα τελευταία λεπτά δεχτήκαμε γκολ από την Ντόρτμουντ. Έλειψε και η τύχη. Κάναμε όμως και κάποια καλά ματς και πρέπει να είμαστε καλύτεροι την νέα σεζόν".

Για το αν είναι έτοιμος να συζητήσει για το νέο συμβόλαιό του: "Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και έχω άλλα δύο χρόνια. Δεν υπάρχει εξέλιξη ως τώρα".

Για την κριτική που γίνεται στον συμπατριώτη του, τον Ερικ Σάμπο: "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να φύγεις από την πατρίδα σου πρώτη φορά. Ηταν δύσκολο για μένα όταν έγινε αυτό, το ίδιο μπορεί να ισχύει για τον Ερικ. Είναι καλός παίκτης και είναι μια επένδυση για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην έχει δείξει τις δυνατότητές του ως τώρα αλλά μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια. Δεν μπορείς σε δύο μήνες να ζητάς να γίνει ο καλύτερος παίκτης".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την άδεια Τούμπα: "Καταλαβαίνω τον κόσμο, στα δύο προηγούμενα ματς δεν κάναμε καλές εμφανίσεις. Είναι η στιγμή που πρέπει να κερδίσουμε πάλι τον κόσμο. Δίνουμε το 100% και μόνο με την μαχητικότητά μας, μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο".

Για την δήλωση του Τούντορ για τους παίκτες: "Εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε. Είναι γεγονός πως δεν παίξαμε καλά στα τελευταία ματς".

Για την θέση που του ταιριάζει: "Στον πρώτο μου χρόνο στον ΠΑΟΚ έπαιξα ως εξτρέμ. Φέτος με το σύστημα που παίζουμε, αγωνίζομαι και ως σέντερ φορ. Είναι μια θέση που μου αρέσει. Στην Εθνική παίζω δεξιά. Είναι απόφαση του προπονητή που θα παίζω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ