ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Μπορούμε κάτι καλό με την Ντόρτμουντ"

Ροντρίγκες: "Μπορούμε κάτι καλό με την Ντόρτμουντ"
Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε για τον δύσκολο αγώνα που περιμένει τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (1/10), αλλά και την ατομική του απόδοση, κατά την βραβευσή του ως MVP της 4ης αγωνιστικής (VIDEOS).

Ο Γκάρι Ροντρίγκες παρέλαβε το πρωί της Τρίτης (29/9) το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 4ης αγωνιστικής της Super League και στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. Αρχικά αναφέρθηκε στην ατομική του απόδοση στα τελευταία ματς:

"Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός και καλύτερος. Το σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι καλά κα θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό", είπε αρχικά ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι και συνέχισε:

"Μου αρέσει να παίζω αριστερά, έπαιζα σε αυτή τη θέση και στις άλλες ομάδες που ήμουν. Μπορώ να αγωνιστώ και δεξιά, έχω την δυνατότητα να παίξω και στα δύο ακρα. Η αλήθεια είναι ότι θα βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής".

Τέλος ρωτήθηκε για την δυσκολία του αγώνα με την Ντόρτμουντ: "Εμείς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, το παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, δεν μετράνε τα μπάτζετ. Γνωρίζουμε ότι η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό".

Ο πρωινός καφές του Μπερμπάτοφ

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ απολαμβάνει την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας, παράλληλα, να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Βούλγαρος φορ πριν από λίγη ώρα, που τον απεικονίζει να πίνει τον πρωινό του καφέ. Φυσικά, ακολούθησε "βομβαρδισμός" σχολίων από τους φίλους του Δικεφάλου...

Τέλος, ο Μιγκέλ Βίτορ έλεγε σήμερα (29/9) το πρωί ότι νιώθει καλά και πως ο τραυματισμός που αποκόμισε στο Περιστέρι δεν είναι ανησυχητικός. Βέβαια, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ροντρίγκες: "Μπορούμε κάτι καλό με την Ντόρτμουντ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ