ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"

Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ μέσα από συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube αναγνωρίζοντας το θυμό που νιώθουν πολλοί, ενώ δικαιολόγησε τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαράι, ως "ευκαιρία ζωής".

Εδώ και λίγες ώρες αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην τουρκική, Γαλατάσαράι. Ο 27χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Γκάρι Ροντρίγκες, είπε το "αντίο" στους φίλους του "Δικεφάλου" μέσα από συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube. Αρχικά, αναγνώρισε το θυμό που νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατάσαράι, στην οποία προσέδωσε το χαρακτηρισμό "ευκαιρία ζωής".

"Ίσως είναι η τελευταία φορά (σ.σ που βρίσκομαι στα αποδυτήρια). Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου ότι φεύγω, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και για εμένα να αφήσω αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά είμαι χαρούμενος που όλοι με σεβάστηκαν. Οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο. Είναι δύσκολο, αλλά όλα θα πάνε καλά.

Γράφονται και ακούγονται πολλά για το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι με τον ΠΑΟΚ, που δεν είναι θέμα τραυματισμού. Είχα κι άλλες προσφορές, αλλά δεν τις κοίταξα καν, γιατί ήμουν χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια, η οικογένειά μου αισθανόταν καλά στον ΠΑΟΚ. Με σεβόνταν και τους σεβόμουν. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε αυτή η μεγάλη ευκαιρία, να αγωνιστώ σε ένα κλαμπ-όνειρο, όπως η Γαλατάσαράι.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε, καθώς τέτοιες δεν σου έρχονται συχνά στη ζωή σου. Όπως μου είπαν όλοι και στα αποδυτήρια και οι άνθρωποι γύρω μου, είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστείς για τη Γαλατάσαράι. Δεν είναι κάτι που μπορείς αλλάξεις. Είναι μια ευκαιρία ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, το επιτελείο που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, αλλά και τους κ. Σαββίδη και κ. Μίχελ που με πίστεψαν και με βοήθησαν.

Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"

Βέβαια, κανείς δεν ήθελε να φύγω, ούτε κι εγώ είχα τέτοια διάθεση, αλλά με βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία, σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλον και αποχωριζόμαστε σε καλό κλίμα. Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, την μεγαλύτερη που είχα μέχρι τώρα τη ζωή μου. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα η ομάδα μου και θα είναι στην καρδιά μου. Δεν το λέω επειδή φεύγω τώρα, αλλά έτσι αισθάνομαι. Ελπίζω να είμαι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ, γιατί έδωσα τα πάντα για την ομάδα, αλλά και αυτή για μένα.

Δεν είναι εύκολο να φύγω τώρα, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή. Όλα όσα γράφτηκαν στο Internet αυτήν την περίοδο είναι ανοησίες. Θέλω να ξέρουν ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο γι' αυτούς, γιατί ήμουν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που μου έδωσαν και πέρυσι, αλλά και φέτος.

Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά και για μένα, αλλά έδωσα τα πάντα για την ομάδα, ακόμα κι όταν ήμουν τραυματίας. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα που μου προσέφεραν. Θα είμαι πάντα μαζί τους. Ξέρω ότι με μισούν που φεύγω, αλλά θα τους αγαπώ για πάντα. Είναι φυσιολογικό, θα είναι θυμωμένοι, αλλά θα δουν ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν, γιατί δεν θέλω να μαλώνω με ανθρώπους. Το θέμα δεν ήταν τα λεφτά.

Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"

Ήταν μια απόφαση που θα βοηθήσει την καριέρα μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχω πολλές φιλοδοξίες, όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι ότι ήταν μια καλή κίνηση, που θα βοηθήσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ροντρίγκες.

Αυτή τη στιγμή τους καταλαβαίνω που είναι θυμωμένοι, είναι φυσιολογικό. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά κάποια ημέρα. Μία από τις κορυφαίες στιγμές είναι η πρώτη μου επίσημη συμμετοχή κόντρα στην Μπρόντμπι. Όταν όλο το γήπεδο με χειροκρότησε κατά τη διάρκεια της αλλαγής μου. Ήταν απίθανο συναίσθημα. Τότε συνειδητοποίησα σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει. Γι' αυτούς η ομάδα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά κάτι σαν θρησκεία. Κάτι μέσα τους.

Αυτή ήταν μεγάλη στιγμή για μένα κι όχι άλλες, όπως το να νικήσεις τον Παναθηναϊκό ήτα τον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό για μένα. Τα συναισθήματα που μου έδωσαν ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έλαβα εδώ στον ΠΑΟΚ. Είχαμε αμοιβαίο σεβασμό και τα συναισθήματα ήταν ο,τι καλύτερο. Ήταν πολύ ωραίο. Η οικογένειά μου και εγώ...δεν έχουμε να πούμε κάτι για τον ΠΑΟΚ και την πόλη. Όλα ήταν κορυφαία. Ζεις καλά εδώ και σε σέβονται, που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ήθελα να μείνω εδώ για χρόνια και το ξέρουν όλοι αυτό, αλλά η Γαλατάσαράι άλλαξε τα σχέδιά μου", υποστήριξε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Δείτε το video με τη συνέντευξη του Γκάρι Ροντρίγκες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με το λαβαράκι της Γαλατάσαραϊ ο Ροντρίγκες (photo)
Τα 16,7 εκατομμύρια ευρώ του Σαββίδη από πωλήσεις
Κι όμως δεν βιαζόταν για μεταγραφές
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ