ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"

Ροντρίγκες: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"
Γκάρι Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βραβεύτηκε για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 8ης αγωνιστικής της Super League και δήλωσε πως είναι τιμή του που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της Super League, με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό να αναγνωρίζεται από τους φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παρέλαβε σήμερα (31/10) το βραβείο του στο "Μακεδονία Παλλάς" και μίλησε μεταξύ άλλων για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν έκανε τη σωστή επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ:
"Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πως αξίζω να παίζω στον ΠΑΟΚ".

Για το αν θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία:
"Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμαστε ψηλότερα στην βαθμολογία, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει μετά από 7-8 αγωνιστικές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας να δείξουμε τις ικανότητες μας στον αγωνιστικό χώρο".

Για το πώς αισθάνεται στον ΠΑΟΚ:
"Όλοι γύρω μου με δέχτηκαν καλά στην ομάδα και μου έδειξαν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά στην ομάδα που αγωνίζεσαι κι εγώ αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν ανησυχώ για την απόδοση μου, αισθάνομαι πολύ καλά".

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
"Ξέρω ότι είναι μια δυνατή έδρα και μια καλή ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι και απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι μας"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ