ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Από εδώ και πέρα, ο πραγματικός ΠΑΟΚ"

Ροντρίγκες: "Από εδώ και πέρα, ο πραγματικός ΠΑΟΚ"
ΠΑΟΚ, Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ήρωας του ΠΑΟΚ στο "Αρτέμιο Φράνκι", μιλά για το σούπερ γκολ που σημείωσε, σχολιάζει το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του και στέλνει μήνυμα για το τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από εδώ και πέρα.

Όλα τα λεφτά ήταν για τον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Φιορεντίνα. Και πολύ εύστοχες οι δηλώσεις του μία μέρα μετά το ιστορικό διπλό στην Ιταλία. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μιλά για την αστάθεια στην απόδοση του φετινού ΠΑΟΚ και τι πρέπει να κάνει για να την ξεπεράσει, ενώ δεν παραλείπει να τοποθετηθεί στο ενδεχόμενο να ακολουθήσει Γλύκο και Τσίμιροτ στις ανανεώσεις συμβολαίων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς ενήργησε στη φάση του γκολ που σημείωσε: "Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το περιγράψουμε. Όλοι το είδαν, είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Όλη η ενέργεια που έγινε ήταν πολύ καλή, όπως και το τελείωμα της φάσης. Ήταν το ιδανικό φινάλε σε έναν δύσκολο αγώνα".

Για το αν αυτό το γκολ ήταν και εξιλέωση για τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε χάσει νωρίτερα: "Ναι είναι λογικό, γιατί είναι και ψυχολογικό το θέμα, όταν χάνεις αρκετές ευκαιρίες. Και εγώ δεν έχω συνηθίσει να χάνω τόσες ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος και για εμένα και για την ομάδα που μπήκε αυτό το γκολ και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ μεγάλη νίκη".

Για το ποιος είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ, αυτός που χάνει από την Καραμπάγκ δύο φορές και τον Πανιώνιο ή αυτός που κερδίζει τη Φιορεντίνα: "Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στην Φλωρεντία και αξίζαμε την νίκη. Με αντίπαλο την Καραμπάγκ δεν ήμασταν καλοί. Γενικά από την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει και θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Χαίρομαι που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα, είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε έτσι για να δείχνουμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ".

Για το αν μπορεί να "χτίσει" πάνω στη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ: "Βεβαίως μπορούμε να χτίσουμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Δευτέρα. Όλα τα ματς στην Superleague δεν είναι εύκολα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να προσέξουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Να είμαστε ενωμένοι σαν μία οικογένεια για την δύσκολη συνέχεια. Έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε".

Για το εγκωμιαστικά σχόλια του Πάουλο Σόουζα για τον ίδιο και τον Κάμπος: "Είναι καλό να ακούω αυτά τα λόγια από ένα σοβαρό προπονητή, για κάθε παίκτη αυτό συμβαίνει. Είναι επίσης αλήθεια πως είμαστε καλοί παίκτες και πρέπει να δείξουμε περισσότερα. Είναι όμορφο να ακούς αυτά τα λόγια, έχουμε όμως συνεχόμενα ματς στα οποία πρέπει να ανταποκριθούμε για να διατηρήσουμε το καλό κλίμα στην ομάδα".

Για το αν θα είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ να μην προκριθεί μετά από μία τέτοια νίκη: "Είναι όμορφο το συναίσθημα μετά από την νίκη, όμως δεν θα είναι το ίδιο εάν δεν περάσουμε. Θα είναι και άδικο, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, μπορούμε να το πάρουμε, πρέπει να το πάρουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και δεν περάσουμε, δεν θα είναι άδικο γιατί πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς".

Για το αν περιμένει να τεθεί θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μετά από την εξέλιξη με Γλύκο και Τσίμιροτ: "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, όλοι με αγαπάνε και αγαπώ το κλαμπ, είναι ένα εκπληκτικό σωματείο ο ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι, όταν έρθει αυτή η ώρα, τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο μπάρμπαν που πέρασε από Γιουβέντους, ΠΑΟΚ και "Καμπ Νόου"
Μικροπροβλήματα και "προσγείωση" στον ΠΑΟΚ
Το "δώρο" του Γκάρι, η βόλτα και η γυρισμένη πλάτη
Το remix των ΠΑΟΚτσήδων για το ταξίδι στην Ιταλία
Πάρτι νυν και πρώην παικτών του ΠΑΟΚ στο Instagram
Η Λάτσιο, η Γιουβέντους και... ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ