ΠΑΟΚ

Ρέμπε: "Δεν αφήνουμε τον Γιαννούλη πριν από μια ιστορική πρόκληση"

Ρέμπε: "Δεν αφήνουμε τον Γιαννούλη πριν από μια ιστορική πρόκληση"
MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, ξεκαθάρισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή - πριν τα ματς με την Κρασνοντάρ για τα playoffs του Champions League - για να παραχωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μια δήλωση του Όλαφ Ρέμπε βάζει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για τον Δημήτρη Γιαννούλη τουλάχιστον μέχρι και τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ.

Σε αυτήν ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής χαρακτηρίζει ιστορική πρόκληση την πιθανότητα πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του ChampionsLeague και τονίζει ότι δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι κατάλληλες προϋποθέσεις για αφήσει ο Δικέφαλος τον Κατερινιώτη μπακ να κάνει το επόμενο του βήμα.

"Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.

Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Τζόλης μέχρι το 2024, συμβόλαιο χωρίς buy out
ΠΑΟΚ: Με Περέιρα αλλά χωρίς Ροντρίγκο η λίστα για Κρασνοντάρ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ