ΠΑΟΚ

Ρέμπε: "Απίστευτο αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ"

Ρέμπε: "Απίστευτο αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ"
MOTIONTEAM

Ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, μίλησε στο Kicker για την πορεία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League δηλώνοντας αισιόδοξος ότι μπορεί να περάσει και την Κρασνοντάρ.

Ο Όλαφ Ρέμπε σε δηλώσεις που έκανε στη Γερμανία δήλωσε έκπληκτος για όσα έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε Μπεσίκτας και Μπενφίκα καθως όπως είπε είναι μια νέα ομάδα και αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την πρώην ομάδα του, την Βόλφσμπουργκ.

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League είπε: "Είμαστε μια ομάδα μόλις δύο μηνών. Είναι πραγματικά απίστευτο που ξεπεράσαμε και την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα μόλις δύο μήνες αφότου αρχίσαμε να χτίζουμε την ομάδα. Τώρα, παρά την ήττα από την Κρασνοντάρ μπορούμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου".

Παράλληλα μίλησε με καλά λόγια για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ.

"Η ΑΕΚ είναι μια από τις ανταγωνίστριες μας για τον τίτλο και μια από τις τρεις-τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια καλά δουλεμένη και συμπαγής ομάδα υπό τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος δούλεψε για χρόνια ως βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους. Είναι κρίμα που επί του παρόντος δεν υπολογίζουν στον 12ο παίκτη τους (σ.σ. τον κόσμο) και σ' ένα γεμάτο "Ολυμπιακό Στάδιο" με 60.000 παθιασμένους οπαδούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ