ΠΑΟΚ

Record: "Ζητά περισσότερο χρόνο για τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για μια ακόμη φορά το θέμα της εξαγοράς των δικαιωμάτων του Γιόζιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ γίνεται πρωτοσέλιδο στην Πορτογαλία, με τη Record να αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ζητάει κι άλλο χρόνο.

Η υπόθεση αγοράς του Γιόζιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ παραμένει στο προσκήνιο. Αυτή το φορά είναι η πορτογαλική εφημερίδα "Record" που έχει "χτύπημα" για τον Κροάτη μέσο και τον Δικέφαλο, αναφέροντας πως η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ζητά περισσότερο χρόνο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι Πορτογάλοι στέκονται στις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν ανάμεσα στο Δικέφαλο και την Σπόρτινγκ για τη ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ που έχει οριστεί στο συμβόλαιο δανεισμού του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει το συγκεκριμένο ποσό, αλλά οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ ήταν αρνητικοί. Στη συνέχεια οι επαφές είχαν να κάνουν με τον τρόπο καταβολής του buy out του Μίσιτς.

Όπως και να έχει από τον ΠΑΟΚ έχουν διαβεβαιώσει ότι η απόκτηση του Κροάτη θα ολοκληρωθεί κανονικά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και ο Μίσιτς θα αγωνίζεται στην Τούμπα για τα επόμενα 3 χρόνια.

Record: "Ζητά περισσότερο χρόνο για τον Μίσιτς ο ΠΑΟΚ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ