ΠΑΟΚ

Ραντεβού για υπογραφές με Λουτσέσκου ο Σαββίδης

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το μήνυμα από τον Ιβάν Σαββίδη για νέο, βελτιωμένο, συμβόλαιο και την επόμενη εβδομάδα θα βάλει την υπογραφή του σ' αυτό.

Πλέον δεν γνωρίζει μόνο το στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου. Την έχει πληροφορηθεί και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός που είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και να επισημοποιήσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο" για τα επόμενα τρία χρόνια με σαφώς βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Ο 49χρονος τεχνικός ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ και έχει κλείσει μαζί του ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης προγραμματίζει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και μία από τις προτεραιότητές του είναι να κάνει μία τελική συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην οποία θα πέσουν και οι υπογραφές.

Όσο για το τριετές συμβόλαιο, αυτό μπορεί να έχει τη μορφή του 2+1, όπως ήταν και το φετινό. Επί της ουσίας, αυτό που αλλάζει είναι οι οικονομικοί όροι στη συνεργασία του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί την επιβράβευση του Ιβάν Σαββίδη για όσα έχει πετύχει την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι με το ισχύον συμβόλαιο, ο Λουτσέσκου αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως και προφανώς οι ετήσιες απολαβές του θα ανέβουν αρκετά πάνω από το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ