ΠΑΟΚ

Ράμματα σε Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα ευρήματα των εξετάσεων του Μυστακίδη θα κρίνουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (5/5, 17:15) με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποιδούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού πρώτα ακολούθησε μέρος του προγράμματος όσων δεν αγωνίστηκαν, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αμρ Ουάρντα.

Στον Στέφανο Αθανασιάδη έγιναν ράμματα, καθώς είχε βαθύ θλαστικό τραύμα στην κνήμη από χτύπημα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιάννης Μυστακίδης θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, που προήλθε και αυτό από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Την Τρίτη οι παίκτες του Δικεφάλου του βορρά θα προπονηθούν στις 14:00 στην Τούμπα και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ