ΠΑΟΚ

Πώς έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Καρέλης

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι κινήσεις που έγιναν από τον ΠΑΟΚ για να αποκτηθεί ο Νίκος Καρέλης. Το συμβόλαιο του με την Γκενκ, η ρήτρα και οι σχέσεις του Λούμπος Μίχελ με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Όταν ο ΠΑΟΚ χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα της Γκενκ για το Νίκο Καρέλη δεν άκουσε μόνο τους Βέλγους να ζητούν τρελά χρήματα για τον Έλληνα επιθετικό.

Στο διάστημα της κοινής παρουσίας των δύο ομάδων στην Ολλανδία για την προετοιμασία τους, για κάποιες ημέρες μάλιστα είχαν καταλύσει στο ίδιο ξενοδοχείο, οι άνθρωποι του Δικεφάλου μίλησαν κατ΄ιδίαν με τον ποδοσφαιριστή και έμαθαν τις σκέψεις του, τις απαιτήσεις του και τα θέλω του για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα να είναι πλέον ανοικτό. Ο ΠΑΟΚ ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Καρέλη, την κατάσταση του και πως οι Βέλγοι κάποια στιγμή θα έριχναν τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του.

Ο ΠΑΟΚ απέσυρε φαινομενικά το ενδιαφέρον του, στράφηκε στην περίπτωση του ελεύθερου τότε Πούκι. Όταν ναυάγησε η περίπτωση του Φινλανδού κράτησε στάση αναμονής μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευή.

OI ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΚΕΝΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΙΧΕΛ

Οι επιτελείς του Δικέφαλου ήταν ενημερωμένοι για τις διαπραγματεύσεις της πλευράς Καρέλη με την ΑΕΚ και αποφάσισαν να κάνουν την κίνηση τους και μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως η πρώτη επαφή έγινε στις τρεις το ξημέρωμα της Παρασκευής. Σε αυτήν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν πρώτα να μάθουν τους όρους που έθετε η Γκενκ για να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του 26χρονου επιθετικού στην Ελλάδα και αν αυτοί ισχύουν και για την ομάδα τους. Όταν πήραν την επιβεβαίωση ότι αυτά που ζητά η Γκενκ αφορούν όλους τους ενδιαφερόμενους κινήθηκαν άμεσα, αποδεχόμενοι τις απαιτήσεις των Βέλγων.

Ποιες ήταν αυτές; Πρώτα από όλα να καλυφθεί όλο το συμβόλαιο του Καρέλη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, να υπογράψει ο παίκτης την επέκταση του για έναν χρόνο ώστε να διασφαλίσει η Γκενκ τα δικαιώματα της σε αυτόν, τα οποία οι Βέλγοι δέχονται να απεμπολήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι με 1.500.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα χωρίς να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεις, ακολούθως συμφώνησε και ο παίκτης και το deal έκλεισε σχεδόν άμεσα.

Έτσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του 26χρονου επιθετικού στην Τούμπα και ο Νίκος Καρέλης επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Καρέλη είναι από τους λίγους Έλληνες μάνατζερ που έχουν καλές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή του Δικέφαλου Λούμπος Μίχελ, που συνήθως δουλεύει με ξένους ατζέντηδες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Καρέλης!
Τσέλσι και... Καρέλης
"Ναυάγησε" του Μάρκοβιτς στην Άντερλεχτ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ