ΠΑΟΚ

Πωλείται ο Τσίμιροτ, έρχεται ο Αντρέ!

Monaco's midfielder Bernardo Silva, left, challenges for the ball with Rennes'midfielder Benjamin Andre , during the League One soccer match between Monaco and Rennes, at the Louis II Stadium, in Monaco, Saturday, April 18, 2015. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's midfielder Bernardo Silva, left, challenges for the ball with Rennes'midfielder Benjamin Andre , during the League One soccer match between Monaco and Rennes, at the Louis II Stadium, in Monaco, Saturday, April 18, 2015. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πωλητήριο με 3.000.000 ευρώ στον Γκόικο Τσίμιροτ και, αν τον δώσει, είναι πολύ πιθανό να περάσει το κατώφλι της Τούμπας ο Μπενζαμίν Αντρέ.

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει ένα ποιοτικό "8άρι" για την νέα του ομάδα, όμως είναι επίσης ξεκάθαρο ότι αυτό δεν πρόκειται να έρθει αν δεν υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή της μεσαίας γραμμής.Και για να μιλάμε με ονόματα, αυτός είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ. Στον Βόσνιο έχει μπει πωλητήριο, καθώς στην Τούμπα εκτιμούν ότι έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στο σημείο που πλέον η πώληση είναι η συμφέρουσα προοπτική.

Πιστεύουν, παράλληλα, ότι με τα χρήματα που θα κερδίσουν μπορούν να φέρουν έναν πιο aggressive μέσο που θα έχει στο ρεπερτόριό του ασίστ και γκολ, δύο τομείς στους οποίους πέρυσι ο Γκόικο πέρυσι είχε... μηδέν.

ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑ ΤΣΙΜΙΡΟΤ

Ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ είναι ικανό να φέρει το "ΟΚ" για την αποχώρηση του διεθνή Βόσνιου, ωστόσο ακόμη δεν έχει φτάσει καμία ικανοποιητική πρόταση, παρότι ο ατζέντης του "Τσίμι" την ψάχνει εδώ και μήνες.Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την αναμένουν και φαίνεται πως έχουν και πλάνο για το πώς θα αξιοποιήσουν τα χρήματα που θα κερδίσουν. Ο Λούμπος Μίχελ έχει μία λίστα με πιθανές επιλογές για τη μεσαία γραμμή, με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς (καλά πνευμόνια και συνεπή τακτική συμπεριφορά, που να συνδυάζεται με ικανότητα να κάνει παιχνίδι όταν η έχει κατοχή μπάλας).

Περίοπτη θέση σ' αυτή τη λίστα έχει το όνομα του Μπενζαμίν Αντρέ, του 26χρονου μέσου με τις 305 συμμετοχές και τα 14 γκολ στις εννιά σεζόν του στη Γαλλία. Τις τρεις πρώτες στη δεύτερη κατηγορία με την Αζαξιό και μετά από μία τριετία στη Ligue 1 με την ίδια ομάδα και με παρουσία στη Ρεν, στην οποία ανήκει (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018).

ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Ο Αντρέ δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή Κριστιάν Γκουρκούφ, ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί σενάριο ότι η Ρεν θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμη πρόταση για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, αν το επιχειρήσει, όμως, γνωρίζει πόσα χρήματα πρέπει να δώσει για να τον αποκτήσει (λίγο κάτω από 2 εκατ. ευρώ).Για τον Αντρέ, ο ΠΑΟΚ έχει συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες και σε ό,τι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Όλα είναι έτοιμα για να γίνει κρούση, απατείται όμως το πιο βασικό: Τα χρήματα από μία πιθανή, εδώ που φτάσαμε, πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ