ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρίγιοβιτς από τους φίλους της Γουέστ Μπρομ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Το 67% των φίλων της Γουέστ Μπρομ που συμμετέχουν σε σχετική δημοσκόπηση, καλούν τον προπονητή της αγγλικής ομάδας να υπογράψει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ.

"Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας, Μίντλεσμπρο, Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά η Γουέστ Μπρομ πρέπει να κερδίσει την κούρσα για την απόκτηση του", αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία.

Εκεί όπου τα μεταγραφικά σενάρια για τον επιθετικό του Δικέφαλου έχουν και πάλι φουντώσει για τα καλά, παρά τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος μετά το αγώνα με τη Λάρισα.

"Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες, σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον αλλά εγώ είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ", είπε ο Πρίγιοβιτς, ωστόσο οι δηλώσεις του δεν έχουν φτάσει, από ότι φαίνεται στην Βρετανία.

Μέχρι και δημοσκοπήσεις που τον αφορούν γίνονται διαδικτυακά, όπως αυτή που καλεί τους φιλάθλους της Γουέστ Μπρομ να απαντήσουν στο ερώτημα:

"Πρέπει ο Ντάρεν Μουρ (σσ: ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ) να υπογράψει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς;"

Μέχρι στιγμής το 67% όσων έχουν συμμετάσχει στην συγκεκριμένη ψηφοφορία απαντά "ΝΑΙ", στην προοπτική απόκτησης του Σέρβου διεθνή φορ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ