ΠΑΟΚ

Ψάχνεται... γενικώς ο Σαββίδης

Ψάχνεται... γενικώς ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρέθηκε τη Δευτέρα στην Τούμπα, χαιρέτησε έναν-έναν τους υπαλλήλους και κλείστηκε για αρκετές ώρες στην περίφημη αίθουσα συσκέψεων

Δύσκολες καταστάσεις έχει βιώσει και στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Όμως, είναι η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ταρακουνηθεί από την κακή πορεία της ομάδας και το γεγονός ότι η επένδυση εκατομμυρίων που έχει κάνει δεν του βγαίνει.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας, μετά τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, έλεγε και ξανάλεγε στους συνεργάτες του "δεν είναι δυνατόν να έχω βάλει τόσο χρήματα για να φτιάξουμε την ομάδα το καλοκαίρι και να μην μπορούμε να κερδίσουμε τον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό που διαθέτουν πολύ χαμηλό μπάτζετ. Μου είναι αδιανόητο".

Την συγκεκριμένη κριτική την έκανε και ενώπιον του Φρανκ Άρνεσεν που ήταν ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε τα χρήματά του το καλοκαίρι. Και επίσης, ενώπιον του Ιάκωβου Αγγελίδη. Και στους δύο ασκεί σκληρή κριτική τα τελευταία 24ωρα, αφού θεωρεί ότι έπρεπε να λειτουργήσουν διαφορετικά, ο καθένας από το πόστο του.

Το βασικότερο όλων είναι ότι ο Σαββίδης έχει μπει σε μία διαδικασία να εξετάσει τα πάντα γύρω από τη λειτουργία της ομάδας του. Χθες το απόγευμα, πήγε στην Τούμπα, χαιρέτησε έναν-έναν τους υπαλλήλους και κλείστηκε για ώρες στην περιβόητη αίθουσα συσκέψεων παρέα με τους Αγγελίδη-Αρνεσεν, τη Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Μάκη Γκαγκάτση.

Συζήτησαν για τα πάντα (κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έφτασαν να μιλούν ακόμη και για το προεκλογικό τοπίο στην ΕΠΟ) και ο Σαββίδης αποχώρησε. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ψάχνεται, έχοντας στο μυαλό του τη σκέψη για σοβαρές αλλαγές και προσθαφαιρέσεις στελεχών. Και δεν είναι μόνο το θέμα του "τιμ μάνατζερ" αυτό που τον καίει (η υπόθεση Κάκου έχει παγώσει). Είναι κι άλλα.

Και για να έχει πλήρη γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει και να βγάλει με ασφάλεια τα συμπεράσματά του, δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τους οργανωμένους. Να ακούσει και τη δική τους θεώρηση των πραγμάτων, όπως ακούει και ανθρώπους εκτός ΠΑΟΚ τους οποίους εμπιστεύεται...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ