ΠΑΟΚ

Ψάχνει την απόσβεση των 400.000 ευρώ για Άντονις ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει την απόσβεση των 400.000 ευρώ για Άντονις ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευρωπαϊκή ευκαιρία του Τέρι Άντονις μέσω της συμφωνίας του με τη Φένλο. Διαβάστε στο Sport24.gr τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Δικεφάλου με την ολλανδική ομάδα που πήρε τον Ελληνοαυστραλό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πριν δύο χρόνια ο Φρανκ Άρνεσεν είχε φέρει στην Τούμπα τον Τέρι Άντονις παρουσιάζοντάς τον ως ταλέντο που τον συνόδευαν και οι συστάσεις του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο ΠΑΟΚ είχε πληρώσει 400.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, όμως στις ευκαιρίες, όχι πολλές (μόλις 7), που πήρε από τον Ίγκορ Τούντορ δεν κατάφερε να πείσει ότι τα άξιζε.Το πέρασμά του από τη Βέροια πέρυσι ήταν σαν να μην έγινε ποτέ (έπαιζε μόλις 2 λεπτά σε ματς με τον Ατρόμητο) και η παρουσία του στους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν ήταν δυνατό να ανεβάσει και πάλι την χρηματιστηριακή του αξία.

Ο 24χρονος μέσος, όμως, επέμεινε να έχει μία δεύτερη ευρωπαϊκή ευκαιρία και το ίδιο θέλει να κάνει μαζί του και ο ΠΑΟΚ.Στην Τούμπα επιχειρούν μία ακόμη απόπειρα για να αποσβέσουν τα χρήματα που έδωσαν για την απόκτησή του γι' αυτό και έκαναν μία πολύ συγκεκριμένη συμφωνία με την Φένλο, στην οποία ο Άντονις υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Δικέφαλος έδωσε χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα (τι ποσό στ' αλήθεια θα μπορούσε να ζητήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή από την ολλανδική ομάδα για τον Ελληνοαυστραλό;) τον ποδοσφαιριστή του, κράτησε όμως ένα 35% των δικαιωμάτων του σε μελλοντική μεταπώληση.

Έτσι, αν ο Άντονις καταφέρει να κάνει το ευρωπαϊκό όνειρό του πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βάλει όλο ή τουλάχιστον μέρος των 400.000 ευρώ, που είχε δώσει για να τον αποκτήσει, πίσω στο ταμείο του.

Ο Άντονις παρουσιάστηκε στον κόσμο της Φένλο στο φιλικό με την Χουτ Μπέρικ και την Τετάρτη θα βρεθεί- μάλλον ως φίλαθλος αφού δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος-στο φιλικό παιχνίδι της νέας ομάδας του με την πρώην του, τον ΠΑΟΚ.

Απλά προτάθηκε ο Μπελούσι

Εξάλλου, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιουζέπε Ντι Μάρτζιο έκανε λόγο για επαφές του ΠΑΟΚ με την Λιντς για την απόκτηση του 27χρονου Ιταλού αμυντικού Τζιουζέπε Μπελούσι που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Έμπολι. Ωστόσο, από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι ο παίκτης απλά προτάθηκε χωρίς να έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ