Ψάχνει και τις εναλλακτικές του Πούκι ο ΠΑΟΚ

Ο Τέεμου Πούκι παραμένει ο Νο 1 στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής μεταγραφής και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο στην Τούμπα θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα.

Oι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Τεέμου Πούκι έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Ο Δικέφαλος έχει καταθέσει αυξημένη πρόταση στον Φινλανδό επιθετικό και περιμένει την απάντησή του. Η αισιοδοξία ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα γίνει αποδεκτή παραμένει, ωστόσο οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Πούκι στην πατρίδα του για ενδιαφέρον άλλων έξι ομάδων δεν ακούστηκαν  καλά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που στην Τούμπα ρίχνουν ματιές και στις λίστες με τις εναλλακτικές τους λύσεις, χωρίς για την ώρα να έχουν ξεκινήσει επαφές με κάποιους από τους παίκτες που βρίσκονται σε αυτές. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλειφθεί η περίπτωση του.

Ο σκοπός μιας τέτοιας κίνησης μπορεί να είναι και  μιας μορφής πίεση προς την πλευρά του Φινλανδού,  προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το σίγουρο είναι ότι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στα μεταγραφικά του Δικεφάλου καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν άμεσα οριστικές εξελίξεις.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS