ΠΑΟΚ

Πρώτη "ανακούφιση" για Μακ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ρόμπερτ Μακ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Σλοβακίας, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι καθησυχαστικές.

Με μια προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί (06/09) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία των ασπρόμαυρων με φόντο το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο της Ριζούπολης (11/09, 19:30).

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χωρίζει τους παίκτες σε δυο ομάδες (αρχικά χωρίς και στη συνέχεια με τερματοφύλακες) δουλεύοντας σε στοιχεία παιχνιδιού που θέλει να δει από εκείνους.

Οι Γκόικο Τσίμιροτ, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Λημνιός και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, με τον πρώτο να ακολουθεί μέρος τους προγράμματος, τους δυο της ελπίδων να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τον τελευταίο να προπονείται κανονικά.

Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και την Τετάρτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω χτυπήματος στη μύτη.

Την Τετάρτη αναμένονται στην Θεσσαλονίκη οι Εβγέν Σάχοβ και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ. Ο Σλοβάκος εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Σλοβακίας, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να είναι καθησυχαστικές, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Για την Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (10:00 και 18:30) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ