ΠΑΟΚ

Προχωράει του Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ

Shakhtar's Marcio Azevedo, right, outruns Malmo's Vladimir Rodic during the Champions League Group A soccer match between FC Shakhtar and Malmo at Arena Lviv stadium in Lviv, western Ukraine, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Μάρσιο Αζεβέδο (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι καταλήγει στον Μάρσιο Αζεβέδο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σε επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου ο Βραζιλιάνος μπακ της Σαχτάρ, κουβέντα για εξάμηνο δανεισμό. (VIDEO)

Προς την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο δείχνουν να κινούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά την χθεσινοβραδινή σύσκεψη παρουσία Ιβαν Σαββιδη, Ραζβάν Λουτσεσκου και Λούμπος Μίχελ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος ακραίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη κινήσεις προκειμένου μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη.

Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν επαφές και με την Σαχτάρ, προκειμένου να ανάψει το "πράσινο φως" για την παραχώρηση του αριστερού της μπακ με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, ώστε το καλοκαίρι οι δυο πλευρές να συζητήσουν εκ νέου.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να καλύψει το 50% του συμβολαίου του Αζεβέδο μέχρι το τέλος της χρονιάς, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα τον Ιούνιο. Ο Αζεβέδο έχει λαμβάνειν 1,5 εκ ευρώ ετησίως, με το κόστος για την παρουσία του στη Τούμπα για μισή σεζόν να ανέρχεται περίπου στις 400.000 ευρώ.

Εφέτος έχει καταγράψει έξι συμμετοχές με την ουκρανική ομάδα, η μία εκ των οποίων στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο εντός έδρας νικηφόρο 2-1. Παλαιότερα ο στόχος του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε Γιουβεντούδε, Φορταλέζα, Ατλέτικο Παραναένσε, Μποταφόγκο και Μέταλιστ Κχάρκιβ.

(AP Photo/Efrem Lukatsky)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ