ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει να ολοκληρωθεί η επιστροφή των διεθνών για να ξεκινήσει τις δοκιμές για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση προέκυψε πρόβλημα με έναν από αυτούς.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηραίο και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί αν είναι σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο πρώτος από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, άρα και ο σημαντικότερος βάσει της φιλοσοφίας του Ράζβαν Λουτσέσκου που αποτελεί τον νόμο των αποδυτηρίων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποδέχτηκε ξανά στη Νέα Μεσημβρία τον Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω επιβάρυνσης από αγώνα και ταξίδι, τον Αλίν Τόσκα, ο οποίος έκανε ένα μέρος του προγράμματος και τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και το πρωί της Τετάρτης (12.09) θα υποβληθεί σε έλεγχο με μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Η προπόνηση αφορούσε την ομαδική τακτική και τη φυσική κατάσταση με μπάλα. Την Τετάρτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας» αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λουτσέσκου θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει ο πρώτος σκόρερ του Δικέφαλου για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ωστόσο τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με το καλοκαίρι. Και αυτό διότι υπάρχουν πλέον στο ρόστερ ποδοσφαιριστές όπως ο Καρέλης και ο Ακπόμ που μπορούν να του δώσουν λύσεις και του επιτρέπουν να μην πάρει ρίσκο με τον Πρίγιοβιτς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ