ΠΑΟΚ

Προβάδισμα Ελ Καντουρί, σκέψεις για δοκιμές

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ελ Καντουρί EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει την Παρασκευή (13/4) τις τελικές δοκιμές για το αρχικό σχήμα με τον Πανιώνιο, ήδη όμως έχει φανερώσει τις πρώτες σκέψεις του. Επίσκεψη στο Μπερναμπέου η Κ20 του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύουν εντατικά τις τελευταίες μέρες για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη ξεδιπλώσει τις πρώτες σκέψεις του για το ασρχικό σχήμα στον σαββατιάτικο αγώνα. Αυτές αφορούν στην διάθεσή του να δώσει και πάλι φανέλα βασικού στον Ομάρ Ελ Καντουρί, απόντος του τιμωρημένου Πέλκα, δίνοντς έτσι προβάδισμα στον Μαροκινό αντί του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία σκέψη να δοκιμαστεί ο Βιεϊρίνια μετά από καιρό σε θέση εξτρέμ και να παίξει ο Αζεβέδο μπακ, το αν όμως υπάρχουν σοβαρές ελπίδες υλοποίησης θα φανεί στην αυριανή (13/4), πρωινή (10.30) προπόνηση, αφού υπάρχουν και οι Μακ, Κάμπος και Λημνιός σε καλή κατάσταση.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι από το συγκεκριμένο ματς θα λείψουν και οι μαουρίσιο (επίσης τιμωρημένος) και Μαλεζάς (τραυματίας).

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ Η Κ20

Η αποστολή της Κ20 του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ισπανία και δίνει φιλικά με ομάδες αντίστοιχων τμημάτων συλλόγων της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου (Ράγιο Βαγιεκάνο, Λεγανές).

Στο πρόγραμμα υπήρχε και επίσκεψη του Πάμπλο Γκαρσία και των παικτών του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η οποία έγινε έγινε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε σχετικό φωτογραφικό υλικό μέσω twitter.Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτηση με σχόλιο "Η Κ20 του ΠΑΟΚ στο Μπερναμπεου συζητά αν ήταν πέναλτι στον Βάθκεθ..."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ