ΠΑΟΚ

Προτάθηκε κι εξετάζεται στον ΠΑΟΚ ο Ούγκο Βιέιρα

Sassuolo's Alfred Duncan, left, challenges Red Star's Hugo Vieira during the Europa League play-offs first leg soccer match between Red Star and Sassuolo in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Sassuolo's Alfred Duncan, left, challenges Red Star's Hugo Vieira during the Europa League play-offs first leg soccer match between Red Star and Sassuolo in Belgrade, Serbia, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός, Ούγκο Βιέιρα, έχει προταθεί κι εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Πιθανό ταξίδι του εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο Τέεμου Πούκι ανακοινώθηκε από τη Νόριτς κι έτσι ο ΠΑΟΚ αναζητά εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυσή του στην επιθετική γραμμή. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στη Θεσσαλονίκη είναι του 29χρονου Πορτογάλου φορ, Ούγκο Βιέιρα.

Ο Ίβηρας έχει προταθεί στο "Δικέφαλο" κι εξετάζεται. Μάλιστα, πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για πιθανό ταξίδι του ατζέντη του, Κάρλος Γκονσάλβες, την Πέμπτη (5/7) στη Θεσσαλονίκη, για συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Εάν αυτές εξελιχθούν καλώς, δεν αποκλείεται ο Βιέιρα να πάρει το δρόμο για την Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας. Γεννήθηκε στο Μπαρσέλος και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστορίλ. Το 2012 μετακινήθηκε στη Ζιλ Βισέντε, ενώ το ίδιο έτος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Στην Μπενφίκα, ωστόσο, δεν απήλαυσε εμπιστοσύνης και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Χιχόν και Ζιλ Βισέντε. Το 2013 τον απέκτησε η Μπράγκα, το 2014 τον βρήκε στη Μόσχα και την Τορπέντο, η επόμενη χρονιά (2015) στο Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα. Πέρυσι μεταγράφηκε στην Ιαπωνία και τη Γιοκοχάμα Μαρίνος αντί 500.000 ευρώ.

Το 2017 πέτυχε 10 γκολ σε 18 ματς και το 2018 πέτυχε 7 γκολ σε 15 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ιαπωνίας.

Photo credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ