ΠΑΟΚ

Πρόταση του ΠΑΟΚ για τα πρόστιμα από περιστατικά βίας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Σαββίδης EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από εισήγηση του Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει πρόταση για το πώς πρέπει να αξιοποιούνται πρόστιμα από περιστατικά βίας.

Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και αυτό της ασφάλειας και του κατά πόσο είναι επαρκή τα μέτρα που λαμβάνονται από την ΠΑΕ για τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (βοήθησε σ' αυτό ότι ο Ιβάν Σαββίδης σύστησε δική του εταιρία σεκιούριτι) και δεν υπάρχει καμία τιμωρία του ΠΑΟΚ από συμπεριφορά οπαδών στην Τούμπα.

Φυσικά υπάρχουν, όπως τόνισε, τα γεγονότα του τελικού που δεν τιμούν κανένα, όμως εκεί η ευθύνη διοργάνωσης του αγώνα δεν ανήκε στις ομάδες.

Αυτό που έρχεται ως νέο στοιχείο για το θέμα είναι η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ ότι συζητήθηκε στο πρόσφατο ΔΣ της ΠΑΕ και προέκυψε η απόφαση να κατατεθεί πρόταση προς τις αρμόδιες αρχές σχετικά με τα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ομάδες.

Η άποψη του Ιβάν Σαββίδη, που θα εκφράζεται μέσα από την πρόταση, είναι πως τα πρόστιμα θα πρέπει να λειτουργούν προς βελτίωση του προβλήματος για το οποίο επιβλήθηκαν.

Αν, για παράδειγμα, οι ομάδες τιμωρούνται για περιστατικά ενδογηπεδικής βίας τα χρήματα που μαζεύει η ΕΠΟ από τα πρόστιμα θα πρέπει να πηγαίνουν στην βελτίωση των υποδομών και της ασφάλειας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ