ΠΑΟΚ

Πρόταση ΠΑΟΚ για επιπλέον ελέγχους

Πρόταση ΠΑΟΚ για επιπλέον ελέγχους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Eπιστολή του "Δικεφάλου" σε όλα τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για αυξημένα μέτρα ασφαλείας με υπόδειξη του Ιβάν Σαββίδη.

Προβληματισμός υπάρχει τόσο στον Ιβάν Σαββίδη όσο και στην ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο το κλίμα φόβου που έχει δημιουργηθεί μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και τις ματαιώσεις αγώνων στην Ευρώπη να επηρεάσει την προσέλευση του κοινού στα γήπεδο από εδώ και στο εξής.

Γι΄αυτό τον λόγο με υπόδειξη του ίδιου του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου" έστειλαν επιστολές σε όλα τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας προτείνοντας αυξημένα ελέγχου και ασφαλείας σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα η επιστολή που κοινοποιήθηκε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα πήγε στα υπουργεία Προστασία του Πολίτη, Εθνικής Αμυνας Εσωτερικών, καθώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ ζητά διπλή ζώνη ελέγχου σε μέρη τα οποία θα υποδειχθούν καθώς και άλλα παρόμοια μέτρα.

Κοινοποίησε τα νέα σχέδια ασφαλείας της UEFA

Ο επίσημος ΠΑΟΚ προχώρησε και σε μία ακόμη κίνηση. Με δεύτερη επιστολή στους ίδιους φορείς ζητά να απαντήσουν γρήγορα και παράλληλα τους επισύναψε τα νέα σχέδια ασφαλείας που εφαρμόζει πλέον η UEFA στα παιχνίδια της για να εναρμονιστεί η Ελλάδα με αυτά.

Ο μηχανισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να λειτουργήσει σε πιο αυστηρά επίπεδα, περιμένει όμως την σχετική άδεια που χρειάζεται από τους φορείς της Πολιτείας. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει τα δύο επόμενα ματς του εντός έδρας, αύριο με τον Παναιτωλικό και την Πέμπτη με την Γκαμπάλα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ