ΠΑΟΚ

Πρόταση για νέο συμβόλαιο σε Κωνσταντινίδη

Πρόταση για νέο συμβόλαιο σε Κωνσταντινίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και οι θετικές εμφανίσεις του έχουν βάλει στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Η σταθερά καλή απόδοση του Κωνσταντινίδη από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στους αγώνες του ΠΑΟΚ έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ σε σκέψεις αναπροσαρμογής του συμβολαίου του νεαρού φουλ μπακ. Ο Φρανκ Άρνεσεν μάλιστα έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Έλληνα ατζέντη του παίκτη, καταθέτοντας την πρώτη πρόταση του Δικεφάλου, η οποία αποτελεί κυρίως την αρχική βάση συζήτησης σχετικά με το μέλλον του νεαρού στα ασπρόμαυρα.

Ο Κωνσταντινίδης ανταπεξέρχεται εντυπωσιακά μέχρι στιγμής στο 3-5-2 που επιλέγει ο Τούντορ, καλύπτοντας όλη τη δεξιά πλευρά με πολύ καλές εμφανίσεις που ικανοποιούν τον Κροάτη προπονητή, όπως και τον Αθλητικό Διευθυντή του συλλόγου. Έτσι, υπάρχει η επιθυμία για επιβράβευση, αλλά και για επένδυση στον 21χρονο που έχει αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον.

Το υπάρχουν συμβόλαιο του Κωνσταντινίδη λήγει το 2017 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 60.000 ευρώ. Η πλευρά του ΠΑΟΚ φυσικά θα προτείνει ανανέωση με αυξημένες αποδοχές στον παίκτη. Εξάλλου, όπως προαναφέραμε η πρώτη επαφή του Άρνεσεν με τον Έλληνα εκπρόσωπό του έχει ήδη γίνει και αναμένονται νεότερες εξελίξεις στο ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ