ΠΑΟΚ

Προτάσεις και από την Τουρκία για Πούκι

Προτάσεις και από την Τουρκία για Πούκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντηση του Τέεμου Πούκι, με τις Καϊσέρισπορ και Τράμπζονσπορ να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Φινλανδό επιθετικό.

Ο εκπρόσωπος του Τέεμου Πούκι, Τέεμου Τούρουνεν έκανε χθες (05/06) λόγο για έξι ομάδες, εκτός του ΠΑΟΚ, που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Όπως προκύπτει μέσα σε αυτή την λίστα υπάρχουν και δύο ομάδες από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα η Καϊσέρισπορ και η Τράμπζονσπορ. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Φινλανδό επιθετικό που ωστόσο έχει πρόταση 800.000 από το Δικέφαλο του Βορρά η οποία φαίνεται να είναι για την ώρα τουλάχιστον αποτρεπτική για άλλους ενδιαφερόμενους.

Μοιάζει πάντως δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αποφύγει να συμμετέχει σε μια διαδικασία πλειστηριασμού για τον Πούκι και αυτός είναι ο λόγος που πιέζουν τον ποδοσφαιριστή για οριστικές αποφάσεις.

Το θέμα είναι ότι ο Πούκι φαίνεται να μην βιάζεται να δώσει απάντηση στην πρόταση αυτή και είναι μάλλον λογικό το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει "ονοματολογία" στον ΠΑΟΚ.

Αλέσιο Τσέρτσι από την Ιταλία και ο Φράνκο Σολδάνο από την Αργεντινή εμφανίζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να προκύπτει κάτι δεδομένο για κίνηση του Δικεφάλου προς τους δύο επιθετικούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ