ΠΑΟΚ

Πρόστιμο 15.000 ευρώ και υπότροπος ο ΠΑΟΚ

Πρόστιμο 15.000 ευρώ και υπότροπος ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απολογία της για το ματς με την ΑΕΚ. Υπότροπος, πλέον, ο "Δικέφαλος".

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη μικρή διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά την απολογία στα αρμόδια όργανα της Super League. Ωστόσο, ο Δικέφαλος θεωρείται πλέον υπότροπος κι αν συμβεί το παραμικρό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον Παναθηναϊκό.

Οι κατηγορίες που βάραιναν τον "Δικέφαλο του Βορρά" ήταν δύο. Μία για τις κροτίδες που έσκασαν στο σημαιάκι του κόρνερ μπροστά στη θύρα 4, όταν πήγε να εκτελέσει ο Μπουονανότε στο 14ολεπτό και μία για το κάψιμο ενός πανό της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία, οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, εξέφρασαν την άποψη πως δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό επεισόδιο ούτε τραυματίστηκε κανείς, απλά υπήρξε φθορά επειδή κάηκε το πανό. Σχετικά με την πρώτη και πιο σοβαρή κατηγορία, υποστήριξαν ότι αποτέλεσε ένα μεμονωμένο περιστατικό, τονίζοντας πως λήφθηκαν τα καλύτερα δυνατά μέτρα και δεν συνέβη κάτι άλλο.

Η επιβολή προστίμου, αναμενόταν από την υπερασπιστική γραμμή του "Δικεφάλου", ωστόσο υπήρχε αισιοδοξία πως η ομάδα δεν θα θεωρείτο υπότροπη, κάτι που έγινε τελικά.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ