ΠΑΟΚ

Πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Πέλκα για τον πανηγυρισμό με τον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
Πέλκας EUROKINISSI SPORTS

Χρηματική ποινή 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Δημήτρη Πέλκα για τον πανηγυρισμό του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Ειλημμένη απόφαση για "καμπάνα" και στους παίκτες με τα "like".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 ευρώ τον Δημήτρη Πέλκα για τον τρόπο που πανηγύρισε στο εντός έδρας νικηφόρο (1-0) παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός απολογήθηκε στη διοίκηση και ακολούθως του ανακοινώθηκε το ύψος της χρηματικής ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης του Δικεφάλου σκόραρε στο 90'+4' και αφού κάλυψε με το χέρι τα μάτια του, στη συνέχεια με το δεξί χέρι έπιασε τα γεννητικά όργανα και άρχισε να τα επιδεικνύει. Ειλημμένη, από εκεί και πέρα, είναι η απόφαση της ΠΑΕ να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές που έκαναν like στο post του Γιώργου Τζαβέλλα.

Αφού απολογηθούν, ακολούθως θα τιμωρηθούν για "κακή χρήση των Social Media" όπως προβλέπεται από τον καινούριο εσωτερικό κανονισμό. Ο Τζαβέλλας είχε εκτοξεύσει "καρφιά" στον Βλάνταν Ίβιτς με φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο instagram. Ο Σέρβος τεχνικός του "Δικεφάλου" είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Τζαβέλλας είχε "μειωμένη απόδοση" στην ήττα από τον Ατρόμητο και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός της Αλάνιασπορ δημοσίευσε φωτογραφία από το "Stade Roi Baudouin", μία μέρα μετά το Βέλγιο - Ελλάδα 1-1, με το μήνυμα "με μειωμένη απόδοση" και τα hashtags #παντελόνια #φούστες.

Like στον Τζαβέλλα είχε κάνει πέρα από τον Δημήτρη Πέλκα, ο Γιάννης Μυστακίδης, ο Αχιλλέας Πούγγουρας και ο δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο.

Τακτική ενόψει ΑΕΛ

Στο μεταξύ, συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ. Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Δημήτρη Πέλκα , Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , Γκόικο Τσίμιροτ , Τζάλμα Κάμπος και φυσικά τον τραυματία Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ενώ κι ο Αμρ Ουάρντα είναι αμφίβολο αν θα είναι στην αποστολή δεδομένου ότι καθυστέρησε να επιστρέψει από την Αίγυπτο με αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση.

Το πρόγραμμα αφορούσε συνολικά την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Σέρβο τεχνικό να εξηγεί τι ζητά από τους παίκτες του στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Οι Πρίγιοβιτς και Κάμπος ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα επανένταξης κι αποκατάστασης. Το Σάββατο (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ