ΠΑΟΚ

Προσινέτσκι: "Είμαι φαν του Τούντορ, έχει λαμπρό μέλλον"

Προσινέτσκι: "Είμαι φαν του Τούντορ, έχει λαμπρό μέλλον"

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ όσο έχει προπονητή τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Κροατίας, Ιγκόρ Τούντορ.

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, είναι προπονητής της εθνικής Αζερμπαϊτζάν και η παρουσία του ΠΑΟΚ στο Μπακού του έδωσε την ευκαιρία τις παραμονές του αγώνα με την Γκαμπάλα να επισκεφτεί την αποστολή του Δικεφάλου και να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον καλό φίλο του, Ίγκορ Τούντορ. Ο 46χρονος τεχνικός μίλησε στο PAOK TV για τον φίλο του Ίγκορ, τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο στο Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον καλό του φίλο Ίγκορ Τούντορ: "Παίζαμε στην εθνική ομάδα μαζί και τώρα είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Ήρθα να τον επισκεφτώ με αφορμή την παρουσία του ΠΑΟΚ εδώ στο Μπακού για τον αγώνα με την Γκαμπάλα. Νομίζω ότι ο Ίγκορ έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του στην προπονητική και ελπίζω να κάνει πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ. Ήμασταν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τώρα προπονητές και νομίζω ότι ο Τούντορ είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Κροατία. Ξέρω και το τιμ του, είναι όλοι τους πολύ καλοί και ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ".

Για το τι είναι πιο εύκολο: Να είσαι ποδοσφαιριστής ή προπονητής: "Το να παίζεις είναι πιο εύκολο. Όταν τελειώσεις, όμως, είναι ωραίο να παραμείνεις στο ποδόσφαιρο, να γίνεις προπονητής ή κάτι άλλο σχετικό. Είναι εξαιρετικό να το κάνεις. Νομίζω ότι συμφωνεί και ο Ίγκορ. Είμαι προπονητής του Αζερμπαϊτζάν και είναι μία πολύ καλή δουλειά. Έχεις να κάνεις κάτι σχετικό με αυτό που έκανες σε όλη τη ζωή σου".

Για το ποδόσφαιρο στο Αζερμπαϊτζάν: "Δεν έχει παράδοση, αλλά βελτιώνεται συνεχώς. Τώρα υπάρχουν δύο ομάδες που συνεχίζουν στις ευρωπαίκές διοργανώσεις, την Γκαμπάλα που αντιμετωπιζει τον ΠΑΟΚ και την Καραμπάχ. Είναι πολύ καλό για μία χώρα όπως το Αζερμπαϊτζάν. Η Εθνική παίζει συνεχώς και καλύτερα, ερχόμαστε από τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα. Παίζουμε με την Κροατία, τη Νορβηγία και τη Μάλτα και υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Νομίζω ότι η χώρα έχει ταλέντα και χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά. Υπάρχουν, όμως, ταλέντα και πολλά αξιόλογα γήπεδα για να δουλέψουμε. Το κράτος έχει χρήματα να διαθέσει".

Για τον Μαρίν Λέοβατς: "Τον γνωρίζω, έπαιζε στη Ριέκα και έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Νομίζω ότι μπορεί να τα πάει καλά και στον ΠΑΟΚ. Το ελπίζω. Είναι καλό που είναι εκεί και για τον Ίγκορ και για τον ΠΑΟΚ".

Για το αν η παρουσία Κροατών στον ΠΑΟΚ, κάνει τον ίδιο να δηλώνει οπαδός του: "Ναι και νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει Είμαι φαν του Ίγκορ και ο Ιγκορ είναι στον ΠΑΟΚ. Και όσο μένει εκεί θα παρακολουθώ τι κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ