ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προσηλωμένος στο στόχο ο Δικέφαλος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με απουσίες, αλλά και αποφασιστικότητα θα παίξει για το τρίποντο στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ (17:15). Τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τη μάχη με τους βυσσινί.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Λάρισα για το σημερινό αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ (17:15) με αρκετά προβλήματα απουσιών και με ένα στόχο: την κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα να διεκδικήσει την πρωτιά στην βαθμολογία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπίσεσβαρ και Μίσιτς, τους μακροχρόνια απόντες Κρέσπο, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ και κυρίως στον αρχηγό του Βιεϊρίνια που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στην χθεσινή (14/2) προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με το ίδιο πρόσωπο που έδειξε στα δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Τα πλάνα του προπονητή του για την ενδεκάδα δεν είναι ξεκάθαρα ωστόσο όπως φαίνεται ο Ζίβκοβιτς θα επιστρέψει στην εστία και ο Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας, με το Γιαννούλη στα αριστερά και τους Ίνγκασον, Βαρέλα στα στόπερ.

Ο Μαουρίσιο, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ με τον Πέλκα μπροστά τους, τον Λημνιό στα δεξιά. Η θέση του αριστερού χαφ διεκδικείται από τους Καντουρί και Λάμπρου και αυτή στην κορυφή της επίθεσης από τους Σβιντέρσκι και Άκπομ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ