ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου αποφασίζει για το ματς με την Τσέλσι

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (17/9). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσει αν ο Σέρβος φορ θα παίξει εναντίον της Τσέλσι, ενώ σίγουρη θεωρείται η ετοιμότητά του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ανεβάζει ρυθμούς και σήμερα προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σέρβος φορ δείχνει αποφασισμένος να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης με την Τσέλσι ωστόσο όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που θα πάρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σίγουρα, πάντως, ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή.

Ο Ρουμάνος κόουτς, άλλωστε, μέχρι τώρα δείχνει πως δύσκολα ρισκάρει, σε σύντομο χρόνο τουλάχιστον τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τραυματισμό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Οι μέρες για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλησιάζουν κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο ματς στην Τούμπα. Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής.

Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική. Την Τρίτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας» ενημερώνει το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ