ΠΑΟΚ

Προπόνηση με… παιδικές φωνές

Προπόνηση με… παιδικές φωνές

Το... διαφορετικό απόγευμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Κυριακής (9/7) επί ολλανδικού εδάφους. (video)

Περίπου 20 ομογενείς δίνουν το παρών στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, με τους ασπρόμαυρους να συμπληρώνουν μια εβδομάδα παρουσίας και να πραγματοποιούν την δωδέκατή τους προπόνηση.

ΧΟΡΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Την ώρα που οι παίκτες ακολουθούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης για να αντεπεξέλθουν του υπόλοιπου προγράμματος που περιέχει ασκήσεις με μπάλα, δίπλα τους η… μπάλα έχει ήδη βγει με τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ να ανταλλάσσουν πάσες μεταξύ τους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Δεύτερη προπόνηση της ημέρας, δεύτερη φορά που οι σφυγμοί ανέβηκαν στο κόκκινο. Τι κι αν το πρόγραμμα αφορούσε την τακτική; Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς πίεσε τους παίκτες του να πιέσουν εαυτόν κι αντιπάλους σε συνθήκες αγώνα.

Μετά το πρώτο σκέλος που αφορούσε το passing game, ο Σέρβος τεχνικός δούλεψε τις τοποθετήσεις της άμυνας και της επίθεσης σε μισό γήπεδο και σε δεδομένα ασφυκτικού πρέσινγκ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνει η πιο γρήγορη και καλύτερη εφαρμογή στη φιλοσοφία παιχνιδιού και στις κινήσεις που θέλει να έχει η ομάδα του.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο νεαρός Κώστας Δημητρίου , ο οποίος έχει αιμάτωμα στη γάμπα, ενώ αποχώρησε προληπτικά με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Λέο Μάτος . Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας, αφού το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ