ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Μιχόγεβιτς, Μουλέν και Τζάλμα

Προπόνηση με Μιχόγεβιτς, Μουλέν και Τζάλμα

Οι Μάρκο Μιχόγεβιτς και Τιμπό Μουλέν προπονήθηκαν για πρώτη φορά στη Νέα Μεσημβρία, και για την ένταξή τους στο αγωνιστικό πλάνο θα "μιλήσουν" τα εργομετρικά.

Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Οι Μάρκο Μιχόγεβιτς και Τιμπό Μουλέν έδωσαν για πρώτη φορά το παρών σε προπόνηση της νέας τους ομάδας, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία και την ομαδική ανάπτυξη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται, και στη συνέχεια δίτερμα στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να καλούνται να εφαρμόσουν τις τακτικές οδηγίες που τους έδωσε ο Λουτσέσκου .

Μιχόγεβιτς και Μουλέν προέρχονται από χειμερινή προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους και θα ενταχθούν σταδιακά στο πρόγραμμα των υπολοίπων βάσει και των δεδομένων από τα εργομετρικά τους, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα διάστημα δυο εβδομάδων.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Την Παρασκευή (02/02) οι ασπρόμαυροι θα προπονηθούν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ