Προπόνηση και αποθεραπεία για Βαρέλα και τρεις δανεικούς

Προπόνηση και αποθεραπεία για Βαρέλα και τρεις δανεικούς

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επανήλθαν στις προπονήσεις, ενώ ο Βαρέλα και οι δανεικοί, Χαρίσης, Κίτσιου και Λάμπρου. ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου.

Μετά από τρεις μέρες μακριά από τη δουλειά για να αποφορτιστούν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις. Από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεησμβρίας απουσίαζαν μόνο οι διεθνείς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, τεχνικής ανάλογα με τη θέση του κάθε ποδοσφαιριστή και τακτικής συμπεριφοράς.Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο.

Πρόγραμμα θεραπείας υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, ακολουθούν και τρεις δανεικοί παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση, τον Στέλιο Κίτσιου και τον Λάζαρο Λάμπρου που θα δουλέψουν πάνω στην αποθεραπεία τους στο διάστημα της διακοπής. Η προπόνηση της Τετάρτης (21/30 θα γίνει στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε ΕΔΩ το video.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24