ΠΑΟΚ

Προφυλάχτηκε ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Προφυλάχτηκε ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για τον Χοσέ Κρέσπο, που έχει ενοχλήσεις στον μηρό και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας μια μέρα μετά το παιχνίδι με την Σάλκε, με την ΠΑΕ να δίνει την δική της εξήγηση για το τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης τονίζοντας πως "ο ΠΑΟΚ εξουδετέρωσε τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού των Γερμανών,αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον η ρεβάνς έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας".

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Σάλκε ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε μόνο θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον μηρό μετά από χτύπημα που δέχθηκε, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο, θ’ αξιολογηθεί πριν την αυριανή προπόνηση.

Ο Μαρίν Λέοβατς εξετάστηκε από ωτορινολαρυγγολόγο για ν' αποκλειστεί η πιθανότητα κατάγματος στη μύτη από το χτύπημα που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με τους Γερμανούς.

Ο Λέοβατς θα απουσιάσει λόγω καρτών τόσο από το παιχνίδι με την Βέροια όσο και από αυτό με την Σάλκε. Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ