ΠΑΟΚ

Πρόεδρος Λανούς: "Θέλουμε τον Ρέι, περιμένουμε τον ΠΑΟΚ"

Πρόεδρος Λανούς: "Θέλουμε τον Ρέι, περιμένουμε τον ΠΑΟΚ"

Ο πρόεδρος της Λανούς, Νικολάς Ρούσο, παραδέχεται στο Sport24.gr ότι η "γκρανάτε" ενδιαφέρεται να επαναπατρίσει τον Αργεντινό γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ροδρίγο Ρέι.

Ενδιαφέρον της Λανούς για τον Ροδρίγο Ρέι αποκάλυψε η αργεντίνικη σελίδα, "canal13sanjuan.com". Ο 28χρονος Αργεντινός γκολκίπερ είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπιστεύεται τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στο Κύπελλο. Ο Δικέφαλος έχει κλείσει και τον μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, έτσι το μέλλον του Ρέι στη Θεσσαλονίκη μοιάζει αβέβαιο.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Λανούς, Νικολάς Ρούσο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη του.

"Είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Ειδικά από τη στιγμή που δεν παίζει στην ομάδα του. Τον κοιτάζουμε, τον θέλουμε. Αλλά, ακόμη δεν έχουμε μπει σε διαπραγμάτευση. Θέλουμε να δούμε τι θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ μαζί του, αλλά και τι θέλει κι ο παίκτης. Εάν μπορούμε να τον φέρουμε, θα τον φέρουμε", υποστήριξε το αφεντικό της "γκρανάτε".

Ο Ροντρίγκο Ρέι ήλθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017 ορμώμενος από τη Γοδόι Κρους. Αποτέλεσε επιλογή του πρώην τεχνικού διευθυντή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λιούμπος Μίχελ, με στόχο την καθιέρωσή του στην Ευρώπη και τη μεταπώλησή του.

Ξεκίνησε βασικός την περυσινή σεζόν, ωστόσο μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τον καθαίρεσε από την αρχική ενδεκάδα. Έκτοτε, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε ν' ανταγωνιστεί τον Πασχαλάκη.

Η Λανούς πήρε το πρωτάθλημα του 2016 στην Αργεντινή, αλλά και το Σούπερκαπ της χώρας εκείνης της χρονιάς. Δεδομένη μοιάζει η ενίσχυσή της στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς οι Γκιγιέρμο Σάρα και Ματίας Ιμπάνιες αποχωρούν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ