ΠΑΟΚ

Προανήγγειλε Βαρέλα για ΠΑΟΚ

Προανήγγειλε Βαρέλα για ΠΑΟΚ
Βαρέλα

Ο προπονητής της Στεάουα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ μίλησε για την αποχώρηση του Βαρέλα που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ. Στην Μπειτάρ ο Σάμπο.

Για την επικείμενη αποχώρηση των Βαρέλα και Τσιπτσίου (σε ΠΑΟΚ και Αντερλχετ αντίστοιχα) μίλησε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Στεάουα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ.

Συγκεκριμένα τόνισε:

"Από αυτό που γνωρίζω, είναι πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την μεταγραφή των δυο. Αν υπάρχει μια καλή συμφωνία για έναν ποδοσφαιριστή, γιατί να μην φύγει; Η ζωή συνεχίζεται, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Ο Τσίπτσιου και ο Βαρέλα είναι εκτός (σ.σ. από τον σημερινό τελικό του Λιγκ Κάπ με την Κονκόρντια) γιατί είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν με τις νέες τους ομάδες..."

"Ο Σάμπο στην Μπεϊταρ", λένε στο Ισραήλ

Στην ιστοσελίδα " sport5.co.il" γράφεται ότι ή Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ κατέθεσε πρόταση για τον Έρικ Σάμπο και οι δυο πλευρές φαίνεται πως έφτασαν στην συμφωνία ενώ έπεσαν και οι σχετικές υπογραφές. Ο Σάμπο θα αγωνιστείένα χρόνο δανεικός με οψιόν αγοράς από την ισραηλινή ομάδα.

Φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας,Ελί Ταμπίμπ. Λέει συγκεκριμένα: "Ο Έρικ μπορεί να αγωνιστεί μπροστά από την αμυντική γραμμή. Είναι ένας μέσος 50-50 με αμυντικές όσο και επιθετικές αρετές. Μαζί με τον Dan Einbinder, θα είναι εξαιρετικοί συνδετικοί κρίκοι".

Η γνώμη του σκάουτερ του Αγιαξ

Ο Τόνι Μπρουίνς Σλοτ, σκάουτερ του Άγιαξ, είδε το ματς του ΠΑΟΚ με την Τβέντε και σε δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο ανέφερε:

"Ο ΠΑΟΚ έχει ίδιο στυλ παιχνιδιού όπως πριν δύο χρόνια, όταν τον είδα να αγωνίζεται με την Τσβόλε σε φιλικό προετοιμασίας".

Από παίκτες, ξεχώρισε Ροντρίγκες και Μπίσεσβαρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ