ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Βαθιά απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΦΑΣΗ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ICON

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πρίγιοβιτς απέδωσε τη λευκή ισοπαλία στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να βρει δίχτυα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, απέδωσε τη λευκή ισοπαλία στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να βρει δίχτυα απέναντι σε κλειστές άμυνες, τόνισε πως το πρωτάθλημα θα κριθεί σε τέτοια ματς και πως πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες να βρουν λύσεις, αν θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, ο φορ του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Νομίζω πως όλες οι ομάδες που παίζουν απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έχουν αυτό το στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούν να αμυνθούν, οπότε εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Πρέπει να βρούμε τη λύση, γιατί νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι.

Από ‘κει και πέρα, είμαστε βαθιά απογοητευμένοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δούμε τι φταίει και να βρούμε μία λύση για να παρουσιαστούμε διαφορετικοί σε τέτοιου είδους καταστάσεις στο μέλλον.

Μπορώ να πω ότι αυτό που είχε σημασία σήμερα είναι ότι για ένα διάστημα, μετά την κόκκινη κάρτα, ρίξαμε την απόδοσή μας, καθώς νομίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο, όμως δεν ήταν. Ο αντίπαλος έδειξε πραγματικά ένα πολύ καλό πρόσωπο. Νομίζω ότι τους άξιζε αυτός ο πόντος. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε σωστά την κατάσταση.

Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, δουλεύουμε καλά και νομίζω ότι έχουμε τη δυναμική για να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και "τελικός". Δεν πρέπει να χάνουμε πόντους. Πρέπει να παλέψουμε, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ