ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς εξέφρασε τη χαρά του που ανανέωσε το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του θα πάρει το Κύπελλο.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ μίλησε μετά τη νίκη (3-1) σε βάρος του Πανιωνίου ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος στράικερ εξέφρασε τη θέλησή του να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησε τη διοίκηση που λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο. Διαβάστε όσα είπε μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη...

Για το γεγονός ότι έφτασε τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Σάχοβ στο Κύπελλο:

"Χαίρομαι. Είναι στόχος που θέλουμε να πετύχουμε και οι δύο. Πιέζει ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στο τέλος".

Για τα 20 γκολ που έφτασε μέσα σε λίγες συμμετοχές:

"Είμαι χαρούμενος αρχικά για τη νίκη, ήρθαμε εδώ για να τελειώσουμε με την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος για τα 20 γκολ γιατί η ομάδα με βοηθάει. Αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο είναι καθρέπτης για το τι συμβαίνει στην ομάδα".

Για το αν το 1-3 προϋποθέτει αλλαγές ενόψει της ρεβάνς:

"Πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο. Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας. Δεν υποτιμώ καμία ομάδα βέβαια. Θεωρώ ότι θα παίξουμε σε όλα τα ματς για νίκες".

Για το αν οι απανωτές νίκες είναι προϊόν δουλειάς, ομοιογένειας, συνοχής ή αποδυτηρίων:

"Από το ξεκίνημα της σεζόν τα κομμάτια του παζλ έχουν ενωθεί πολύ καλά. Ήρθαν οι νέοι παίκτες και έδεσαν και αυτοί με την υπόλοιπη ομάδα. Σε κάθε ματς είμαστε καλύτεροι και καλύτεροι. Νιώθουμε όλοι ως οικογένεια".

Για το τι είπε στην ομάδα ο Λουτσέσκου πριν από το ματς:

"Για τον προπονητή η τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς. Όπως είπα και πριν, συνεργαζόμαστε όλοι πολύ καλά στην ομάδα. Προσπαθούμε να αποτυπώσουμε τις ιδέες του και τη στρατηγική του στο γήπεδο. Αυτές οι διαδοχικές νίκες που έχουμε κάνει δείχνουν ότι τα πάμε πολύ καλά".

Για την πρόταση από την Κίνα που δεν αποδέχτηκε:

"Είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης έδειξαν δύναμη και δυνατότητα γι' αυτή την κατάσταση. Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά αυτό τελείωσε. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Είμαι προετοιμασμένος να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ίσως μια άλλη ομάδα να αντιδρούσε διαφορετικά σε αυτήν την πρόταση. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ".

Λημνιός: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Ως την καλύτερη ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιριστής του, Δημήτρης Λημνιός, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 3-1 στη Νέα Σμύρνη που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου.

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου:

"Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το αποτέλεσμα. Βάλαμε τρία γκολ και πήραμε σκορ πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά κρατάμε τη νίκη και κοιτάζουμε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη σεζόν:

"Σταδιακά παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Πήραμε τη νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα και περιμένουμε με την ίδια σοβαρότητα τον Πανιώνιο και στον επαναληπτικό".

Για το σκορ-πρόκρισης υπέρ του ΠΑΟΚ:

"Μπήκαμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι κοιτάμε στα μάτια κάθε ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου".

Μαλεζάς: "Έπρεπε να δείξουμε ότι αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό μας αδικεί"

Ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έπρεπε να αντιδράσουν μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα.

Για το αν ήταν εύκολο το ματς με τον Πανιώνιο:

"Όχι δεν ήταν τόσο εύκολο, ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε στην δεύτερη ευκαιρία μας. Ήμασταν όπως έπρεπε για να μπορέσουμε να πάρουμε σκορ πρόκρισης".

Για τα όσα έγιναν την Κυριακή στην Τούμπα:

"Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά από αυτό που έγινε την Κυριακή, έπρεπε να δείξουμε ότι αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό μας αδικεί και έπρεπε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε".

Για την προσήλωση που δείχνει ο ΠΑΟΚ:

"Το σημαντικό είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας τώρα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και όπως είπα πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε”.

Βιεϊρίνια: "Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να παίξουν"

Στη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, υποστηρίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήθελαν να αγωνιστούν. Παράλληλα, εξέφρασε την πιστή του πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα και τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα δικαστήρια, αλλά θα το πάρει ο Δικέφαλος κερδίζοντας όλους τους αγώνες που απομένουν.

"Όλοι ξέρουμε ότι στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Όχι οι παίκτες, αυτοί ήθελαν. Εμείς ξέρουμε τι έγινε και τι γινόταν ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια. Είδαμε ότι κάποιοι χάρηκαν που δεν έγινε το παιχνίδι. Μας έδωσε δύναμη όμως όλο αυτό και είμαι σίγουρος ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα" είπε αρχικά.

Για την συνέχεια και τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, απάντησε: "Τίποτα δεν θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Έχουμε επτά παιχνίδια, επτά τελικούς μπροστά μας, θα τους κερδίσουμε και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φουλ για το repeat ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο
Λουτσέσκου: "Βγάλαμε τέλεια αντίδραση μετά από όσα έγιναν"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ