ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Στα δύο ντέρμπι οι αντίπαλοι φοβήθηκαν και απέδρασαν"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τόνισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με δηλώσεις του στο «ΑθλητικόMetropolis» στάθηκε τόσο σε όσα έγιναν τον τελευταίο μήνα, όσο και στην επόμενη ημέρα για εκείνον, μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος επιθετικός «επιτίθεται» σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απομάκρυνσή του από την Ελληνική «πραγματικότητα» μέσω της εθνικής Σερβίας:

«Είμαι με την εθνική Σερβίας, έχω χάσει τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου, περιμένουμε την απόφαση και ελπίζω να είναι καλή για μας».

Για τις δυο αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΑΕΚ:

«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε προβλήματα στα εκτός έδρας ματς στην αρχή αλλά κάναμε σερί νίκες στη συνέχεια. Πήγαν να μας κλέψουν το Πρωτάθλημα. Αποδείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Παίξαμε τίμια αλλά στα δύο ντέρμπι οι αντίπαλοι φοβήθηκαν και απέδρασαν. Ειδικά όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό και δε βγήκαν καν να παίξουν ήταν αστείο, ήταν ένα τσίρκο.

Δεν είπα κάτι με τον Λουτσέσκου αλλά έτσι είναι η προσωπική μου εικόνα κι εγώ δεν είδα μια φωτογραφία στην οποία στηρίχθηκαν όλοι αλλά τη μεγάλη φωτογραφίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει τον τίτλο μέσα στο γήπεδο και οι υπόλοιποι προσπάθησαν να αποδράσουν, Είναι σημαντικό το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο και ο καλύτερος να κερδίζει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα βγει εκτός στόχου με μια αρνητική για εκείνον απόφαση:

«Αυτός είναι ο στόχος των αντιπάλων μας. Είμαστε όμως πολύ δυνατοί, θα συνεχίσουμε, δεν θα μας σπάσει κανένας. όποια κι είναι η απόφαση εμείς θα κάνουμε να πάντα για να πάμε ψηλότερα τον ΠΑΟΚ, θα γίνουμε πιο δυνατοί και δε θα μας σταματήσει καμιά απόφαση».

Για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε:

«Υπάρχει σταθερότητα και στόχος από τον μεγαλομέτοχο για μια πολύ δυνατή ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και έτσι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει στο επόμενο επίπεδο».

Για το διάστημα που είχε μείνει εκτός 11άδας:

«Οι συμπαίκτες μου με κατάλαβαν από την αρχή, αλλά και ο προπονητής είχε τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο. Πλέον με καταλαβαίνει καλύτερα κι εγώ αυτόν. Είναι ένα παζλ ο ΠΑΟΚ, τα κομμάτια μπαίνουν στη σωστή θέση και έτσι η ομάδα αναπτύσσεται».

Για το ενδεχόμενο πώλησής του μετά το Παγκόσμιο κύπελλο:

«Χαιρόμαστε που πορευόμαστε μαζί. Χαίρομαι για το νέο μου συμβόλαιο σκέφτομαι μόνο τα φιλικά της Σερβίας και μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και δεν σκέφτομαι να φύγω».

Για το κλίμα εναντίον του Ιβάν Σαββίδη:

«Του είπα να μείνει δυνατός, να μην «σπάσει». Η φωτογραφία δεν δείχνει αυτό που είναι ο κ. Σαββίδης».

Για τους φιλάθλους και το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει:

«Πάμε ΠΑΟΚ, μόνο ΠΑΟΚ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ