ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς σε Βράνιες: "Οι πρωταθλητές σας περιμένουν στο καμίνι της Τούμπας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποκάλυψε το ένα κομμάτι του "καυτού" διαλόγου του ενόψει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η απάντηση του Σέρβου φορ ήταν σε ανάλογο ύφος.

Όσο κυλούν οι αγωνιστικές, τόσο ενισχύεται η πεποίθηση ότι ο φετινός τίτλος του Πρωταθλήματος έχει δύο "καυτά" φαβορί, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Σ' αυτή την εκτίμηση συνηγορούν και απόψεις παικτών που πρωταγωνιστούν για τις δύο ομάδες.

Στο κλίμα της "κόντρας" Δικεφάλων που αναπτύσσεται έβαλε τους πάντες με τις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον φίλο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το Σάββατο (17/2). "Πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχτούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές", τόνισε, πετώντας ουσιαστικά τον γάντι στον φορ του ΠΑΟΚ και μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα της Ένωσης στο ντέρμπι που θα γίνει στις 11 Μαρτίου (με βάση τα 13 γκολ που σημείωσε).

Προφανώς, πολλοί θυμήθηκαν την ατάκα του Πρίγιοβιτς για τον Βράνιες στην συνέντευξη που είχε δώσει στο Sport24.gr στις αρχές Ιανουαρίου. Τότε που όταν ρωτήθηκε για τον δυσκολότερο αντίπαλό του στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχε σημειώσει: "Δεν μου αρέσει ο Βράνιες, γιατί δεν μπορώ να τον χτυπήσω, δεν θέλω να τον χτυπήσω, είναι φίλος μου (γέλια). Είναι δυνατός, παίζει λίγο βρόμικα (γέλια), αλλά είναι εντάξει”.

Προφανώς, ο Πρίγιοβιτς που δεν λέει όχι σε καμία πρόκληση και ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση, δεν θα μπορούσε να μην "απαντήσει", στην ατάκα-πρόκληση που του έβαλε ο Βόσνιος φίλος του.

Φρόντισε, λοιπόν, να αποκαλύψει το άλλο μισό της στιχομυθίας του με τον στόπερ της Ένωσης, όταν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του τού μετέφεραν τις δηλώσεις που έκανε.

"Βλέπω ότι τον βοήθησε πολύ η συνομιλία του μαζί μου, έκανε άμεσα χατ-τρικ" ήταν το αρχικό σχόλιο του με αρκετό χιούμορ. Ο υψηλόσωμος φορ, όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά ανέφερε στο στενό περιβάλλον του και τι ακριβώς απάντησε στα σχόλια του φίλου του περί υποδοχής των παικτών της ΑΕΚ στην Τούμπα ως πρωταθλητές. "Του είπα ότι οι πρωταθλητές θα σας υποδεχθούν στο καμίνι της Τούμπας", σημείωσε και προϊδέασε τους πάντες για ένα μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στις 11 Μαρτίου.

Θυμίζουμε για όσους δεν είχαν διαβάσει για το παρελθόν της γνωριμίας Πρίγιοβιτς-Βράνιες, ότι ο 27χρονος φορ του ΠΑΟΚ υπήρξε συμπαίκτης με τον αδερφό του Βράνιες, Στόγιαν, στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μία σχέση με αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και έντονο το στοιχείο της (καθαρά αθλητικής όπως φαίνεται) πρόκλησης που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ