ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρίγιοβιτς: "Πήραμε το μάθημά μας στο παιχνίδι με τη Βίντι και το δείξαμε"

Πρίγιοβιτς: "Πήραμε το μάθημά μας στο παιχνίδι με τη Βίντι και το δείξαμε"
EUROKINISSI

Ο Αλεκάσανταρ Πρίγιοβιτς στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ήττα από τη Βίντι έκρουσε το καμπανάκι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, πέτυχε το πρώτο γκολ και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως όλα πάνε όπως πρέπει και σημείωσε πως η ήττα από τη Βίντι έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:
«Όλα πηγαίνουν στην σωστή κατεύθυνση».

Για την πρώτη του προσπάθεια για γκολ:
«Είδα την φάση στα αποδυτήρια, έκανα μια καλή κεφάλια ήταν μια πολύ καλή απόκρουση».

Για το αν θεωρεί ότι παίρνει την ομάδα στα χέρια του:
«Παίζουμε καλά σαν ομάδα και κουβαλάμε σαν ομάδα ουσιαστικά την ομάδα. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πλέον αφοσιωνόμαστε στον Ατρόμητο».

Για τις νίκες στα ντέρμπι:
«Παίρνουμε κάθε παιχνίδι πολύ σοβαρά. Δεν σημαίνει κάτι ότι έχουμε κερδίσει σε όλα τα ντέρμπι και δεν επαναπαυόμαστε. Το ότι κερδίσαμε τα ντέρμπι σημαίνει ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το άλλο μισό του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βίντι:
«Το παιχνίδι της Πέμπτης ανήκει στο παρελθόν πήραμε τομαθήματα μας κι τα δείξαμε σήμερα».

Αν ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚ ο καλύτερος μέχρι τώρα:
«Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια με Σπαρτάκ και Βιντι και δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ημίχρονο .Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων, ξέρετε πως νιώθω για την ομάδα και την Ελλάδα. Ευελπιστώ να φέρουμε τίτλους».

ΖΑΜΠΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ"

Από την πλευρά του ο Λέο Ζαμπά στάθηκε στην απόδοση συνολικά του ΠΑΟΚ και τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα, βεβαία πήρα και εγώ βοήθεια από τους συμπαίκτες μου για να μπορέσουμε στο τέλος να κερδίσουμε».

Για το πως νοιώθει στην Ελλάδα:
«Νοιώθω καλά όλοι με έχουν υποδεχτεί με καλό τρόπο και αυτό με βοηθάει να βγάζω τον καλό μου εαυτό».

Για την παραδοχή του Γιώργου Δώνη πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος:
«Ήμασταν καλύτεροι, ήταν ένα δύσκολο ματς στο πρώτο ημίχρονο ενώ δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν ήμασταν εύστοχοι. Στην ανάπαυλα ο προπονητής, μας είπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και το γκολ θα έρθει».

Για το εάν προτιμάει να δίνει ασίστ η να σκοράρει:
«Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Είμαστε μια ομάδα είμαστε μια οικογένεια και το πιο σημαντικό για εμάς είναι η νίκη».

Αν αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ :
«Κάθε ματς είναι διαφορετικό και θέλει διαφορετική προσέγγιση. Σε κάποια παιχνίδια μπορεί να κάνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε σε κάποια άλλα όχι».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος του φίλος στον ΠΑΟΚ:
«Είμαστε μια οικογένεια με βοήθησαν περισσότερο οι Βραζιλιανοί και ο Βιερίνια, έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που με βοηθάνε να προσαρμοστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ