ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Περίμενα καιρό να πανηγυρίσω στη Θύρα 4"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, υποστήριξε ότι περίμενε καιρό για να πανηγυρίσει μπροστά στη Θύρα 4 με τους οπαδούς του Δικεφάλου. Τι είπε για τα απανωτά του γκολ.

Ο Σερβοελβετός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, δήλωσε στη Nova για το γκολ του απέναντι στον Ολυμπιακό: " Περίμενα πολύ καιρό για να πάω να πανηγυρίσω μπροστά στη Θύρα 4, στους οπαδούς μας. Σε αυτό το ντέρμπι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε σήμερα".

Για το αν έχει ελπίδες για τίτλο ο ΠΑΟΚ:

"Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, αλλά είναι δύσκολο το έργο αυτό. Θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες αν νικούσαμε τον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει λάθη και εμείς να παίρνουμε τα ματς".

Για την απόφασή του να παίξει στον ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ πίστευα είναι καλό βήμα για εμένα. Όλα έχουν εξελιχθεί τέλεια. Όλοι με καλοσώρισαν εδώ και με κάνουν να νιώθω άνετα. Πιστεύω στις ικανότητές μου, ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά, οπότε όλο το παζλ έχει κολλήσει όπως πρέπει".

Τι βοήθησε τον ΠΑΟΚ να νικήσει τον Ολυμπιακό:

"Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Σε ένα τέτοιο ματς πρέπει να αμύνονται όλοι ως ομάδα".

Για το γεγονός ότι έχει το γκολ μέσα στην περιοχή:

"Με την Ξάνθη έβαλα ένα σημαντικό γκολ, στο Κύπελλο. Και αυτό με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό, αλλά περισσότερο από όλα μετράει η νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ