ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Όνειρο κάθε παίκτη η Premier League"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

O Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στην σερβική "Kurir" για το ενδεχόμενο μεταγραφής του και έκανε την αποτίμηση του 2017.

Στην σερβική "Kurir" μίλησε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για το υπέροχο 2017 και το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Ο φορ του ΠΑΟΚ έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που έφυγε, ενώ μίλησε και για το 2018 και την προσμονή του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής:
"Η Αγγλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην Premier League. Ίσως αυτό να συμβεί τον Γενάρη, ίσως το καλοκαίρι, θα δούμε. Υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα, αλλά αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να βάζω γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι μια πρόκληση για εμένα, να μπορέσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα της Premier League, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο".

Για τη σεζόν που έφυγε είπε:
"Σίγουρα ήταν μια υπέροχη χρονιά για εμένα. Πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, σημείωσα πολλά γκολ και κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος. Στο 2017 έκανα και το ντεμπούτο μου στην Εθνική Σερβίας και με γκολ δικό μου πήραμε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσία".

Για το γκολ του που έστειλε τη Σερβία στο Μουντιάλ:
"Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Ήταν το πρώτο μου γκολ, σε ένα γεμάτο στάδιο και σήμαινε τόσα πολλά. Πολύ όμορφο συναίσθημα".

Για το αν νιώθει εθνικός ήρωας:
"Δεν μπορώ να πω πως νιώθω έτσι. Νιώθω πως απλώς πήρα την ευκαιρία που δόθηκε και βοήθησα την ομάδα μου. Όλοι οι παίκτες που απαρτίζουν την Εθνική είναι ήρωες, όχι μόνο εγώ. Όλοι μαζί μετά από έναν δύσκολο μαραθώνιο όπως είναι τα προκριματικά τα καταφέραμε".

Για το πως περιμένει το Μουντιάλ:
"Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις. Δε βλέπω τίποτα ακόμα (γέλια). Εγώ θέλω να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Οι αντίπαλοί μας στον όμιλο είναι εξαιρετικές ομάδες, όμως ξέρουμε και εμείς πολύ καλά την αξία μας".

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τη Βραζιλία:
"Η Βραζιλία είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από παίκτες με τεράστια ονόματα στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά και τους Ρώσους φιλάθλους να είναι μαζί μας. Δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον της Βραζιλίας και περιμένω πως και πως αυτό το παιχνίδι. Προτιμούσα να παίξουμε εναντίον τους παρά να έχουμε στον όμιλο για παράδειγμα τη Γερμανία ή την Ισπανία. Θέλω να παίξω, να το απολαύσω, είναι το τρίτο παιχνίδι του ομίλου και ίσως κρίνει και την πρόκριση. Μακάρι να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ