ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ο ΠΑΟΚ μού έδωσε πάρα πολλά"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πρίγιοβιτς επέστρεψε μετά από καιρό στην Πολωνία και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ που όπως παραδέχθηκε του πρόσφερε περισσότερα από ότι εκείνος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει πάντα πολλά να πει για όσα έζησε στον ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ της Πολωνίας μίλησε για όσα έγιναν στο περυσινό πρωτάθλημα αλλά και πως έζησε την φιέστα στην Τούμπα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος επιθετικός:

Για όσα έγιναν στο περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο: "Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είχαμε τον Ολυμπιακό. Ήμασταν στην 1η θέση και καταλάβαμε ότι οι αντίπαλοι μας, φοβήθηκαν να μας αντιμετωπίσουν. Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι πάντα δύσκολο για αυτούς το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και για εμάς στον Πειραιά. Ήταν ένα παιχνίδι-κλειδί και η νίκη, θα μας έφερνε πιο κοντά στον τίτλο. Και ξαφνικά... Κάποιος έριξε κάτι, πήγε πάνω στον προπονητή του Ολυμπιακού, αυτός έπεσε και έφυγαν από το γήπεδο.

Στο επόμενο παιχνίδι, παίξαμε με την ΑΕΚ. Βάλαμε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Όλοι τρελάθηκαν και ήταν εκνευρισμένοι, όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που είχε πάνω του ένα όπλο, για το οποίο είχε άδεια. Κάποιος έβγαλε μία φωτογραφία και τα πράγματα διογκώθηκαν από τα ΜΜΕ. Κανείς δεν βρέθηκε σε κίνδυνο. Ο πρόεδρος μετά ζήτησε συγνώμη και η ζωή συνεχίστηκε".

Για τη παρουσία του στη φιέστα:
"Μπορεί να έφυγα από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αλλά πήγα στην Θεσσαλονίκη και γιόρτασα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι πρώην συμπαίκτες μου με κάλεσαν και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Παραδέχομαι ότι άφησα τη Λέγκια σε μία δύσκολη στιγμή, όταν δεν ήταν καν στην κορυφή, για να πάω στον ΠΑΟΚ.

Στον αντίποδα, έφυγα από τον ΠΑΟΚ, όταν ήταν 8 πόντους μπροστά. Μέχρι τον χειμώνα είχα κάνει τη δουλειά μου, είχα πετύχει πολλά γκολ και ήμουν ο... βασιλιάς. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε πάρα πολλά, ίσως περισσότερα από όσα πρόσφερα εγώ στην ομάδα αυτή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ