ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ο ΠΑΟΚ αξίζει πιο πολλούς τίτλους και είμαστε εδώ για να τους φέρουμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην σουηδική ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se" και αναφέρθηκε στο νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και τους μεγάλους στόχους του.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει περάσει και από την Σουηδία, από την Τζουργκάρντεν και αυτό το γεγονός έδωσε αφορμή για την ιστοσελίδα " fotbollskanalen.se" να φιλοξενήσει μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή του.

Ο υψηλόσωμος φορ του ΠΑΟΚ μίλησε για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση για νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, την τεράστια πρόταση από την Κίνα το Μουντιάλ και, κυρίως, την προσπάθεια που κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να δώσουν στον ΠΑΟΚ τους τίτλους που αξίζει νάσει της δυναμικής του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το νέο συμβόλαιό του:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον ΠΑΟΚ. Υπήρχαν αρκετές προσφορές για εμένα και δεν ήταν ξεκάθαρο το μέλλον μου, αλλά από την πρώτη μέρα είμαι χαρούμενος που ανήκω στον ΠΑΟΚ και είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς να κλείσουμε με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα".

Για το συμβόλαιο του:
"Δεν δίνω τόση έμφαση στους αριθμούς. Είμαι στον ΠΑΟΚ για να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω σε κάθε ματς και να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι στη σωστή κατεύθυνση και νομίζω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσω να... ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου με καλά παιχνίδια, πολλές νίκες και πολλά γκολ".

Για την τεράστια πρόταση από Κίνα:
"H πρόταση από την Κίνα ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα για όλες τις πλευρές. Αποφασίσαμε όμως να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ και όλοι είναι χαρούμενοι. Ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης του είναι ικανοποιημένοι με την απόδοή μου και την προσφορά μου στην ομάδα και εγώ είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας".

Για τους λόγους που επέλεξε να μείνει στον ΠΑΟΚ:
"Ο κύριος λόγος, όπως είπα, είναι ότι είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Όλα είναι εξαιρετικά. Ο σύλλογος είναι πολύ δυνατός, η πόλη πανέμορφη και όλα αυτά με έκαναν να ξεκαθαρίσω την σκέψη μου και να αποφασίσω ότι αυτή είναι η κατάλληλη ομάδα για εμένα".

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει στο νταμπλ:
"Το πιστεύω αυτή τη φορά. Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας και του προπονητή μας. Αυτή η πόλη, αυτός ο σύλλογος αξίζει περισσότερους τίτλους και είμαστε εδώ για να καταφέρουμε να φέρουμε τίτλους στην Θεσσαλονίκη. Όλα είναι στη σωστή κατεύθυνση. Την περσινή σεζόν κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδος μετά από 15 χρόνια και φέτος στοχεύουμε στο νταμπλ. Διψούμε για επιτυχίες. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εμάς και μεγάλη πίστη σε εμάς και είμαστε εδώ για να τους ανταμείψουμε κατακτώντας το πρωτάθλημα, στη συνέχεια θέλουμε να αγωνιστούμε στο Champions League, αυτός είναι ο στόχος μας".

Για τη σημασία της κατάκτησης του τίτλου για τον ΠΑΟΚ:
"Δεν νομίζω ότι είναι αρκετό να το περιγράψω, γιατί το περιμένουν εδώ και 30 χρόνια. Έχω κερδίσει κάποιους τίτλους στην καριέρα μου με άλλους συλλόγους, αλλά όταν κατέκτησα το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ ήταν απίστευτο συναίσθημα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει όταν κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Νομίζω οι οπαδοί μας θα γιορτάζουν για δύο μήνες ή να το θέσω καλύτερα όλο το καλοκαίρι".

Για το τρομερό σερί του ΠΑΟΚ:
"Για όλα χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται χρόνος και για τους παίκτες ατομικά και για την ομάδα. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστούν στην ομάδα. Τώρα δουλεύουμε καλά, όλοι οι παίκτες ξέρουν τις δυνατότητες μας. Έχουμε πολύ καλή αρμονία και δουλεύουμε εξαιρετικά πάνω στο πλάνο του προπονητή. Θα είμαστε όλο και καλύτεροι και ελπίζω να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν με νίκες. Στα επόμενα δέκα παιχνίδια που έχουμε, θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε".

Για τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ:
"Ήταν ένα σοκ για εμάς! Ήμασταν σίγουροι ότι θα ξεπερνούσαμε το εμπόδιο της Έστερσουντ, αλλά ήταν η έκπληξη της φετινής σεζόν στην Ευρώπη. Έπαιξαν πολύ καλά στους ομίλους του Europa League, κέρδισαν την Γαλατασαράι και κόντεψαν να κερδίσουν την Άρσεναλ. Νομίζω ότι έπρεπε να τους αποκλείσουμε, αλλά έχω μεγάλο σεβασμό για αυτό που κατάφερε η Έστερσουντ. Όταν παίξαμε στην Σουηδία έκαναν πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες της Ευρώπης θα δυσκολεύονταν στην έδρα της Έστερσουντ".

Για την παρουσία του στην Εθνική Σερβίας:
"Πρώτα από όλα ήταν ένα παιδικό όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στην Εθνική Σερβίας. Μετά την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, ήρθε η κλήση από την Εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και για το πρώτο μου γκολ με την Σερβία, θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά και γιατί ήταν το πρώτο μου γκολ και έγινε ακόμα καλύτερη η ανάμνηση, γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έτσι θα θυμάμαι αυτό το γκολ για όλη μου τη ζωή".

Για το αν έχει... εξασφαλισμένη θέση στην Σερβία για το Mundial:
"Αυτό δεν το αποφασίζω εγώ. Είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να με καλέσουν. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί Σέρβοι επιθετικοί. Εγώ κάνω την δουλειά μου στον ΠΑΟΚ και προσπαθώ να δείξω ότι αξίζω μια θέση στην Εθνική Σερβία. Αλλά το αν θα κληθώ δεν το αποφασίζω εγώ. Όπως και να έχει, θέλω το καλύτερο για την Εθνική ομάδα της Σερβίας".

Για τη σημασία που έχει για εκείνον να είναι παρών στο Μουντιάλ:
"Όπως είπα, είναι το παιδικό μου όνειρο να αγωνιστώ για την Εθνική Σερβία και για όλα τα παιδιά είναι ένα όνειρο να αγωνιστούν σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι ξεχωριστώ. Δουλεύω σκληρά για να συμμετάσχω στο Mουντιάλ".

Για τις μέχρι τώρα επιτυχίες του:
«Πιστεύω στον εαυτό του. Ποτέ δεν τελειώνω. Μόλις τώρα ξεκίνησα! Δεν είμαι ακόμα έτοιμος και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Είμαι μεγάλο κίνητρο και δίψα για επιτυχίες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ