ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Να τελειώσουμε με νίκες και να βγω πρώτος σκόρερ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, τόνισε ότι θέλει νίκες μέχρι τέλους και να βγει πρώτος σκόρερ.

Νίκες μέχρι τέλους και την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ θέλει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως τόνισε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα ντέρμπι. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιο αποτελεσματικοί, σκοράραμε κι άλλα γκολ και κάναμε πράξη τον στόχο μας να φύγουμε με νίκη από τη Λεωφόρο και να κλείσουμε το πρωτάθλημα με νίκη και κόντρα στον Πλατανιά".

Για το τι άλλαξε ο ΠΑΟΚ: "Είπαμε να αλλάξουμε τις προσωπικές μονομαχίες, δεν μπήκαμε καλά, αποφασισμένα, αυτό το διορθώσαμε, γίναμε πιο αποτελεσματικοί και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για τη μάχη των σκόρερ: "Κάθε επιθετικός θέλει να είναι ο τοπ σκόρερ όπου και αν αγωνίζεται. Είναι αυτονόητο να θέλω την 1η θέση. Μπήκα με κίνητρο και έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και κόντρα στον Πλατανιά".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με νίκες: "Θέλουμε πολύ να τελειώσουμε με νίκες. Είναι πολύ ισχυρό το κίνητρο. Θα δώσουμε το 110% για να το πετύχουμε. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσουμε με νίκες, ας κερδίσουμε τον Πλατανιά και έπειτα έχουμε μέρες να δούμε τον τελικό με την ΑΕΚ".

Σε ανάρτησή του στο instagram μετά το ματς, έγραψε:

"Εκπληκτική νίκη. Εκπληκτική ομαδική δουλειά. Πεινασμένος και έτοιμος για περισσότερα!"

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"

Ευχαριστημένος από την απόδοσή του δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Ακόμη, στάθηκε στις συμβουλές του Λουτσέσκου και στην αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

"Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής. Δεν ήμασταν πολύ σταθεροί σε κάποιες στιγμές αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι, όπως και εγώ προσωπικά από την απόδοσή μου.

Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και να δίνω βαθμούς, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, παίζαμε σε μία έδρα που δεν είχαμε καλή παράδοση. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πολύ έξυπνα, προηγηθήκαμε και με τον Πρίγιοβιτς και το ματς πήγε όπως το θέλαμε.

Θα κρατήσω τις συμβουλές του προπονητή μας, έχουμε αλλάξει φιλοσοφία σαν ομάδα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και στο επόμενο ματς με τον Πλατανιά για να τελειώσει η χρονιά ευχάριστα.

Κάτσε και Μυστακίδης είναι οικογένειά μας, έχουμε δεθεί πολύ. Μας έχουν λείψει και κάνουν τον αγώνα τους. Ελπίζω να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Πρίγιοβιτς στον δρόμο για τα αστέρια, 3-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό
Λουτσέσκου: "Να αισθανθούν οι παίκτες πως είναι πρωταθλητές"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ