ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Μπορούμε να περάσουμε στους ομίλους"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Αντώνη Τσακαλέα αμέσως μετά τη νίκη 3-0 επί της Βασιλείας και την πρόκριση του Δικέφαλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σστον Sport24Radio 103,3 και στον Αντώνη Τσακαλέα μίλησε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αμέσως μετά τη νίκη 3-0 επί της Βασιλείας και την πρόκριση του Δικέφαλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για την εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας:
“Η ποιότητά μας το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο. Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Βιερίνια που τραυματίστηκε. Είπαμε ότι δεν πειράζει. Ότι δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ότι ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.

Και έτσι ξεκινήσαμε τέλεια το ματς. Ο Βαρέλα σκόραρε στο 7ο λεπτό, τους αιφνιδιάσαμε και μετά δεν δημιούργησαν κάποια καλή ευκαιρία. Πιστεύω ότι κυριαρχήσαμε συνολικά στο παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη με 3-0”.

Για το πότε άρχισε να σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο τους στην διοργάνωση, την Σπαρτάκ Μόσχας:
“Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκεφτήκαμε καθόλου μέχρι το τέλος του αγώνα. Ακόμη προσπαθούμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, επειδή δαπανήσαμε όλη μας την ενέργεια. Η Βασιλεία δεν είναι μια ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις. Είναι μια πολύ δυνατή. Συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια στο Champions League και είναι ανταγωνιστική κόντρα σε ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για εμάς ήταν ένας καλός αντίπαλος για να δούμε που βρισκόμαστε. Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ