ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Μακάρι να βάλω στον ΠΑΟΚ πολλά ωραία γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ) MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σχολίασε το υπέροχο γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη, λέγοντας ότι θέλει να βάλει κι άλλα πολλά ωραία γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ένα τρομερό γκολ πέτυχε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ στον προημιτελικό Κυπέλλου στην Ξάνθη. Ο Σερβοελβετός επιθετικός μίλησε και για το τέρμα που σκόραρε και για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην cosmote tv:

Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε:
"Σκεφτόμουν να την πάω στο απέναντι "Γ". Πήγε χαμηλά, στη γωνία, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήγε στα δίχτυα".

Για το αν έχει ξαναβάλει τέτοιο γκολ:
"Έχω βάλει τέτοια γκολ. Ήταν ένα ωραίο τέρμα. Έχω βάλει κι αλλά τέτοια ωραία. Κι ακόμα ωραιότερα. Μακάρι να βάλω και στον ΠΑΟΚ πολλά και ωραία γκολ όπως αυτό!"

Για τον τρόπο παιχνιδιού του:
"Είναι κυρίως μέσα στην περιοχή. Εκεί είναι το δυνατό μου σημείο".

Για την αγωνιστική του κατάσταση:
"Δεν είμαι 100% έτοιμος. Αισθάνομαι καλά αλλά σύντομα θα είμαι έτοιμος και σε φυσική κατάσταση".

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου:
"Σίγουρα κάναμε το πρώτο βήμα. Μας περιμένει όμως ένα σκληρό παιχνίδι στον επαναληπτικό. Θα είναι δύσκολα και τίποτα δεν έχει κριθεί".

Για τα… μαλλιά του:
"Τα μαλλιά μου τα χαλάει ο Λεοβατς. Το κάνει επίτηδες… Θα του μιλήσω…".

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: "ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ"

Ο Γιάννης Μυστακίδης από την πλευρά του εξέφρασε την πεποίθησή του για πρόκριση στην Τούμπα, ενώ σχολίασε και την εξαιρετική πορεία της ομάδας του που συνδυάζεται και με δικές του θετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην cosmote tv:

Για τη νίκη επί της Ξάνθης:
"Κάναμε το πρώτο βήμα, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο γήπεδο μας. Εκεί πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση".

Για το ότι πλησιάζει τον Μάτος στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ:
"Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει πολυσύνθετους παίκτες. Έχουμε αμυντικογενείς που βάζουν γκολ και επιθετικογενείς που παίζουν άμυνα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε οικογένεια. Δείξαμε χαρακτήρα και με 10 παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν πιο δυνατούς. Αυτές οι νίκες μας δένουν πιο πολύ με τον κόσμο".

Για τις συνεχόμενες νίκες και που μπορεί να πάει ο ΠΑΟΚ:
"Μην το ματιάξουμε… Παίζουμε ανά τρεις μέρες, είναι πολύ δύσκολο. Από το 60’ και μετά, με τραβούσαν τα πόδια μου, εμένα προσωπικά. Το θέμα είναι ότι έχουμε πολλή θέληση. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε «βάθος» και όλα τα παιδιά βοηθούν όταν τους το ζητήσει ο προπονητής".

Για το ότι παίζει βασικός στα τελευταία παιχνίδια:
"Ανήκω σε μα μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να παίζω κάθε Κυριακή. Στόχος μου είναι να παίζω βασικός. Είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πολύ καλούς παίκτες ειδικά στη θέση μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ και το αφιερώνω στον Παναγιώτη Κατσούρη που είναι σα να είναι μαζί μας".

Για το παιχνίδι με τη Σάλκε στη γεμάτη Τούμπα:
"Έφτασε στο αυτί μας. Πιστεύω ότι την Πέμπτη θα γίνει sold out και εύχομαι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας".

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: "ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ"

Στα δύο εκτός έδρας γκολ στάθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία της νίκης:
"Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη, κάναμε το πρώτο βήμα, το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν ένα πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα με τα δύο γκολ εκτός. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες. Σε κάθε παιχνίδι εμείς πάμε για τη νίκη. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια, είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας, παίζουμε ανά τρεις ημέρες, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό για όλους μας είναι να κερδίζει η ομάδα".

Για το παιχνίδι της Κυριακής και αυτό με τη Σάλκε που ακολουθούν:
"Την Πέμπτη είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε την Ξάνθη σε τρεις ημέρες. Πρώτα είναι αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να πάρουμε και πάλι εδώ τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ