ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Πέλκας έχουν πέραση

Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Πέλκας έχουν πέραση

Οι Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Πέλκας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και συγκεκριμένα της Ρεν, της Γκεντσλερμπιρλιγκί και της Στουτγκάρδης αντίστοιχα.

Μόνο αδιάφορη δεν περνά η παρουσία του ΠΑΟΚ στην εφετινή Σούπερ Λίγκα. Ειδικά, ορισμένοι από τους παίκτες του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων που έχουν φροντίσει να στείλουν μηνύματα στην Τούμπα. Στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος βρίσκονται τρία ονόματα: Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Τζάλμα Κάμπος και ο Δημήτρης Πέλκας.

Ας δούμε ποιες είναι οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες στις περιπτώσεις τους.

Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς: Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το διπλό όχι του ΠΑΟΚ στην κρούση της Ρεν (αρχικά στα 2.500.000 και στη συνέχεια στα 3.500.000 ευρώ) και αμέσως μετά ήρθε η επιβεβαίωση ενδιαφέροντος διά στόματος του προέδρου της γαλλικής ομάδας. Ολιβιέ Λετάνγκ. Γράφονται πολλά η αλήθεια είναι, όμως, ότι αυτό που μπορέσαμε να διασταυρώσουμε μέχρι χθες το βράδυ ήταν ότι το γραφείο μάνατζερ που είχε φέρει την πρόταση της Ρεν στην Τούμπα, έστειλε μήνυμα ότι η γαλλική ομάδα ετοιμάζει νέα πρόταση. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, φέρεται διατεθειμένος να μην πουλήσει τώρα τον Πρίγιοβιτς (αφού υπάρχει ανοιχτή η προοπτική τίτλου και το Μουντιάλ και ένα συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με μία ρήτρα 10.000.000 ευρώ) και θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι ποσά από 6.000.000 ευρώ και άνω για να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Τζάλμα Κάμπος: Συνολικά 28 ματς και 7 γκολ συγκομιδή είχε τη σεζόν 2015-2016 στην Γκεντσλερμπιρλιγκί ο Ανγκολέζος και αυτό έχει "αναγκάσει" τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας να σκεφτούν ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους. Ατζέντηδες έχουν φροντίσει να μεταφέρουν το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ και να ανοίξουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με την Τούμπα και μένει να φανεί αν θα υπάρξει επίσημη πρόταση, ικανή να βάλει τον ΠΑΟΚ σε σκέψεις. Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχει σκοράρει τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος (με την Κέρκυρα, μάλιστα, πέτυχε το χιλιοστό εκτός έδρας γκολ του ΠΑΟΚ) και λογίζεται ως βασική μονάδα από τον Λουτσέσκου. Θα πρέπει να έρθει εξαιρετική πρόταση για να τον αποδεσμεύσει ο ΠΑΟΚ (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019).

Δημήτρης Πέλκας: Η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει κατακόρυφη άνοδο (το transfermarkt την αποτιμά στα 2.000.000 ευρώ). Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να τον δέσει με ένα νέο συμβόλαιο ως το 2021 και ρήτρα 7.000.000 ευρώ, ο ίδιος ονειρεύεται τίτλο με τον ΠΑΟΚ, η Στουτγκάρδη όμως και ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μίκαελ Ρέσκε, δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον τελευταία. Έχουν φροντίσει να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον Τάσο Δώνη και τον Μίκαελ Σκίμπε, παρακολουθούν στενά την πορεία του Πέλκα και μένει να φανεί αν θα κάνουν δυναμικό μπάσιμο τις επόμενες μέρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ