ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς έως το 2021 στον ΠΑΟΚ, αρχίζει προπονήσεις

Πρίγιοβιτς έως το 2021 στον ΠΑΟΚ, αρχίζει προπονήσεις
Πρίγιοβιτς

Ο Λούμπος Μίχελ πηγαίνει στη Γαλλία για να τελειώσει τη μεταγραφή του Ενρίκε, ο Πρίγιοβιτς ανακοινώνεται τη Δευτέρα (16/1) και αρχίζει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η μεταγραφή του από τη Λέγκια έχει ολοκληρωθεί. Ο Σερβοελβετός φορ θα κάνει μάλιστα αύριο την πρώτη προπόνησή του με τη φανέλα του Δικεφάλου, αφού πρώτα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη (παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία). ΟΠΑΟΚ θα δώσει τελικά 1,9 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 10% στη Λέγκια, ενώ ο θηριώδης φορ θα αμείβεται με 850.000 ευρώ ετησίως.

Στη Γαλλία το βράδυ ο Μίχελ για Ενρίκε

Εξάλλου, το βράδυ ο Λούμπος Μίχελ θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρεν για τη μεταγραφή του Πέντρο Ενρίκε. Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ και το πιθανότερο είναι να υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών. Η Ρεν θα πάρει 1 εκατ. ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Τέλος, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στη επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Παναιτωλικό για την αγορά των δικαιωμάτων του Ουάρντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η τριάδα που "έφερε" ο Γκάρι στον ΠΑΟΚ
Τα δυο ταμπλό του Μίχελ
Η κυρία Πρίγιοβιτς θα... ανεβάσει τη θερμοκρασία της Τούμπας!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ